Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
světová

Psi z Rigy
(2x)

Mankellovy knihy nejsou jen obyčejné detektivky. Henning Mankell stvořil postavu Kurta Wallandera proto, aby jeho prostřednictvím mohl psát o znepokojivém vzestupu násilí a rasismu, který podkopává základy švédské společnosti.

světová

Psi z Rigy

269 Kč
Rukopis nalezený v Akkonu
(7x)
Nejnovější kniha brazilského spisovatele Paula Coelha je dalším dílem, v němž se fikce prodchnutá univerzálními hodnotami prolíná se skutečnými historickými událostmi.
světová
Ukázky

Rukopis nalezený v Akkonu

178 Kč
Scény z venkovského života
(1x)
Znepokojivý portrét izraelské venkovské komunity, který předkládá ve své poslední knize světoznámý izraelský prozaik, se vetře čtenáři pod kůži hned v prvním příběhu podivné návštěvy u starousedlíka Arjeho Celnika.
světová
Ukázky

Scény z venkovského života

151 Kč
Setkání
(1x)
Opakované setkání dvou významných osobností, strýce a synovce Čonga Tasana a Čonga Hasanga, tvoří rámec vrstevnatého románu dnes již zesnulé spisovatelky Han Musuk, zasazeného do období počátku 19. století.
světová

Setkání

268 Kč
Šmoulinka
Komiksový příběh Šmoulinka se stal v rámci vydávání kreslených příběhů o šmoulech bezmála legendou.
světová

Šmoulinka

71 Kč
Virginia Woolfová
Virginia Woolfová patří k literárním ikonám dvacátého století: málokdo měl na vývoj moderní prózy větší vliv než ona. Proč tomu tak je, ukazuje výmluvně přední britská kulturní historička Alexandra Harrisová.
světová

Virginia Woolfová

253 Kč
Zapomenuté šaty
(2x)
Annina babička Elsa, uznávaná vědkyně v oboru dětské psychologie, smrtelně onemocní rakovinou. Pro celou rodinu je to velká rána, ale Elsa se rozhodne naplno si užít každou chvíli, která jí ještě zbývá.
světová

Zapomenuté šaty

89 Kč
Děti chovatelů slonů
(2x)
Peter Hoeg, autor bestselleru Cit slečny Smilly pro sníh, se vrací v plné síle a opět nechává vyniknout své charakteristické znaky - neotřelý jazyk, podněty k přemýšlení, osvěžující humor a strhující děj.
světová

Děti chovatelů slonů

304 Kč
Kletba rodu  Bardulfů
Co se skrývá za prazvláštním chováním členů rozvětvené rodiny Bardulfů?
světová
Ukázky

Kletba rodu Bardulfů

179 Kč
Na Věrnosti
(6x)
I ve svém třetím románu irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. Nečekaná událost vrhá Franka Mackey do uliček dětství a dospívání, v jejichž spleti hledá stopy, aby rozluštil případ, který ovlivnil jeho celý dosavadní život.
světová

Na Věrnosti

338 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100