Nejprodávanější knihy - prosinec 2018
kariéra

Praktický průvodce opčním obchodováním - 11%
"Tvrdě pracuj a vyděláš si peníze." Zdá se vám to povědomé? Jan Široký vám ve svém bestselleru, který po letech znovu vychází jako kompletní průvodce světem obchodování opcí, ukáže, že tomu může být i jinak.
kariéra

Praktický průvodce opčním obchodováním

260 Kč
231 Kč
Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
kariéra

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Skvělý ScrumMaster - 11%
Průvodce pro všechny ScrumMastery, agilní kouče a leadery, kteří chtějí transformovat svoje organizace.
kariéra

Skvělý ScrumMaster

359 Kč
319 Kč
Tak dobří, že vás nepřehlédnou - 11%
Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla spokojenost a naplnění? Hlavně se při jejím hledání neřiďte omílanou radou, abyste „následovali svou vášeň“ a „dělali to, co milujete“.
kariéra

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

314 Kč
279 Kč
Nikdy není pozdě na spokojený tým - 11%
Když se Furman a Ahola v devadesátých letech 20. století rozhodli aplikovat principy krátké terapie zaměřené na řešení v pracovní oblasti, byli v této oblasti světovými průkopníky....
kariéra

Nikdy není pozdě na spokojený tým

194 Kč
172 Kč
Lépe a rychleji – Ověřená cesta k nezastavitelným nápadům - 11%
Autor se v knize zabývá také analýzou řady nápadů svých studentů a klientů a vyvozuje z nich kroky nezbytné k úspěchu v businessu i životě. Naučíte se překonávat nástrahy na vaší cestě k úspěchu a plně uplatnit svůj přirozený potenciál.
kariéra

Lépe a rychleji – Ověřená cesta k nezastavitelným nápadům

287 Kč
255 Kč
Moderní lektor - 11%
Prakticky pojatá příručka je určena zejména začínajícím lektorům, ale i ti zkušenější v ní najdou mnoho zajímavých informací a inspirativních podnětů.
kariéra

Moderní lektor

260 Kč
231 Kč
Přednášejte jako na TEDu - 11%
(1x)
Kniha Přednášejte jako na TEDu (v orig. TED Talks) se po vydání počátkem května 2016 okamžitě stala bestsellerem podle New York Times. Byla přeložena do 25 jazyků.
kariéra

Přednášejte jako na TEDu

314 Kč
279 Kč
Mateřství a seberealizace - 11%
Kniha, kterou držíš v ruce, synergicky a inspirativně propojuje téma mateřství a vlastní realizaci. Autorka vyzpovídala české ženy, známé podnikatelky i menší živnostnice, které ve svém mateřství našly impulz k uskutečnění vlastního snu.
kariéra
Ukázky

Mateřství a seberealizace

242 Kč
215 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>