Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
děti a mládež

Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
děti a mládež
Ukázky

Příšerná teta

198 Kč
158 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
děti a mládež
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Detektivové a narozeninový případ - 20%
Představte si, že bezstarostně oslavujete narozeniny, a v tom se to stane. Krádež! A po ní následuje vyloupení celého bytu. Detektivové jsou ale opět ve skvělé kondici a jdou po horké stopě. Kluky čeká vyšetřování plné nesnází.
děti a mládež
Ukázky

Detektivové a narozeninový případ

237 Kč
190 Kč
Elantris - 20%
Elantris bývala výstavním městem s nádhernými paláci, jejichž vysoké věže zářily do daleka. Jubilejní vydání k 10. výročí prvního anglického vydání, rozšířené a doplněné autorem.
děti a mládež
Ukázky

Elantris

237 Kč
190 Kč
Nářek mrtvého světa - 20%
Přepadení nelítostnými nájezdníky a pátrání po unesené sestře tě nedobrovolně zavede do Pustiny – drsného světa, o kterém jsi doposud jen slýchával od potulných poutníků v pohodlí rodinného ranče.
děti a mládež
Ukázky

Nářek mrtvého světa

119 Kč
95 Kč
Nedáš, dostaneš! - 20%
Originální zábavné příběhy jsou sice plné pohybu, závodění, soupeření a pošťuchování, ale nakonec všem malým i větším sportovcům přinesou pohodu a dobrou náladu pro klidné usínání.
děti a mládež
Ukázky

Nedáš, dostaneš!

161 Kč
129 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Vznik ČSR 1918 - 20%
(2x)
Další Bářino napínavé putování časem a historií. Tentokrát prožijete napínavé dobrodružství, jehož prostřednictvím se dozvíte, jak v roce 1918 vzniklo Československo.
děti a mládež
Ukázky

Vznik ČSR 1918

212 Kč
170 Kč
Potom - 20%
(2x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
děti a mládež
Ukázky

Potom

139 Kč
111 Kč
Útěk za láskou - 20%
Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat.
děti a mládež
Ukázky

Útěk za láskou

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>