Nejprodávanější Kniha - prosinec 2018

Hostina pro vrány
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
Strážce nádrže
(2x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.

Strážce nádrže

224 Kč
Hausboat na soutoku Volhy a Mississippi
Další knížka známého novináře Jana Petránka obsahuje osm esejů zabývajících se otázkami, které si občas klade každý z nás.

Hausboat na soutoku Volhy a Mississippi

62 Kč
Neboj se vrátit domů
(4x)
Druhé vydání úspěšné knihy rozhovorů zakladatelky hospicového hnutí v České republice Marie Svatošové se spisovatelem Alešem Palánem doplnil jeden z nejuznávanějších současných českých fotografů Jindřich Štreit desítkami svých fotografií hospiců.

Neboj se vrátit domů

350 Kč
Hana
(30x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Ukázky

Hana

359 Kč
Druhá derivace touhy I
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...

Druhá derivace touhy I

313 Kč
Jeden kopeček šmoulový
(1x)

.Devadesátková nostalgie a střípky ze života známé herečky a blogerky.

Dětství, to jsou hlavně prázdniny, babičky a dědové, videopůjčovny, tamagoči nebo Kačeří příběhy. Aspoň pro nás, děti devadesátek.

Ukázky

Jeden kopeček šmoulový

332 Kč
Se VII. sborem do šumavských Sudet
Tato fotografická kniha vyšla poprvé koncem r. 1938 a jejím propagandistickým posláním bylo zaznamenat dobu „velkých změn“ - okupaci území mezi Železnou Rudou a Českým Krumlovem wehrmachtem. Dnes je syrově nemilosrdným dokumentem česko-německé historie.

Se VII. sborem do šumavských Sudet

323 Kč
Chladnokrevně
(4x)
Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení…
Ukázky

Chladnokrevně

404 Kč
Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>