Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
učebnice

Cvičebnice 5. třída Státní přijímací zkoušky - 11%
Procvičte učivo k přijímacím zkouškám na typových úlohách s pomocí návodů k řešení.
učebnice

Cvičebnice 5. třída Státní přijímací zkoušky

765 Kč
680 Kč
Cyklotoulky po Česku - 11%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
učebnice

Cyklotoulky po Česku

449 Kč
399 Kč
English Vocabulary in Use Advanced - 11%
The words you need to communicate with confidence. Vocabulary explanations and practice for advanced level (C1 to C2) learners of English. Perfect for both self-study and classroom activities.
učebnice

English Vocabulary in Use Advanced

734 Kč
652 Kč
Pedagogika sportu - 20%
Učební text je určen studentům tělesné výchovy a sportu FTVS UK, FSpS MU, FTK UP a pedagogických fakult, též trenérům všech licencí včetně studentů sportovních gymnázií a jiných středních škol.
učebnice
Ukázky

Pedagogika sportu

180 Kč
144 Kč
Essential Grammar in Use 4th edition with answers and eBook - 11%

Grammar in Use is the world's best-selling grammar series for learners of English. Essential Grammar in Use Fourth edition is a self-study reference and practice book for elementary-level learners (A1-B1), used by millions of people around the w

učebnice

Essential Grammar in Use 4th edition with answers and eBook

651 Kč
578 Kč
ABC hudební nauky - 11%
(1x)
Příručka přináší vedle všeobecné hudební nauky přehledně zpracovaný text z oblasti hudebních nástrojů, harmonie, kontrapunktu, akustiky a hudebních forem. Dále přináší souhrnné informace o dějinách hudby.
učebnice

ABC hudební nauky

266 Kč
236 Kč
ABC hudebních forem - 11%
(1x)
ABC hudebních forem se obrací k širokému okruhu čtenářů - od profesionálních hudebníků přes žáky a pedagogy hudebních škol až k obci hudebníků amatérů, milovníků a posluchačů hudby.
učebnice

ABC hudebních forem

266 Kč
236 Kč
Album etud 1 - 11%
(2x)
ALBUM ETUD 1-5, velmi povedená a úspěšná série pěti sešitů pro klavír, které vznikly na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování, ...
učebnice

Album etud 1

143 Kč
127 Kč
Pohádky - 11%
(1x)
Další publikace z edice Adaptovaná česká próza, určené studentům češtiny jako cizího jazyka, přináší tradiční pohádky české i zahraniční provenience.
učebnice
Ukázky

Pohádky

203 Kč
180 Kč
Nová klavírní škola 1. díl - 11%
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavírní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.
učebnice

Nová klavírní škola 1. díl

405 Kč
360 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 333 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 34 > >>