Nejprodávanější hudba - prosinec 2018
folk a country

Neslýchané - 11%

Rockové album skupiny Traband s názvem Neslýchané! plus DVD s názvem Neslyšené. Na CD Neslýchané! naleznete novější skladby skupiny Traband a DVD Neslyšené vám nabízí unikátní projekt –starší trabandí písně tlumočené slyšícími i neslyšícími tlumočníky do českého znakového jazyka.

folk a country

Neslýchané

269 Kč
239 Kč
Říkadla a křikadla - 11%
CD patnácti písní a jednoho bonusu obsahuje především velkou dávku vtipné dětské poezie, kterou podtrhuje souznění tří zkušených muzikantů.
folk a country

Říkadla a křikadla

179 Kč
159 Kč
Žalmy III. Pozvedám své oči k horám - 11%
Oboroh se vrátil ke svým kořenům a nahrál ve studiu Indies v Brně třetí album zhudebněných žalmů v doslovném znění podle Českého ekumenického překladu bible.
folk a country

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám

269 Kč
239 Kč
Prší nám do campari - 11%
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".
folk a country

Prší nám do campari

224 Kč
199 Kč
Kaj Te Žav – Kam ísť - 11%
Hvězda slovenské (a romské) populární hudby. Skupina Kali Čercheň interpretuje tradiční romské písně z různých krajin východní Evropy i vlastní songy se suverenitou profesionálů.
folk a country

Kaj Te Žav – Kam ísť

269 Kč
239 Kč
V salonu barokních dam - 11%
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
folk a country

V salonu barokních dam

269 Kč
239 Kč
Můj tanec - 11%
Sestry Steinovy spolu zpívají od dětství, založily několik převážně rockových kapel, než se rozhodly pro akustickou hudbu. Na druhé desce najdete 14 písní této dvojice nonkonformních písničkářek.
folk a country

Můj tanec

224 Kč
199 Kč
Cestující v noci - 11%
Písničky, které mohou znít libě oušku folkem či i popem odkojených posluchačů.Nalezneme zde vkusné balady i nefalšované parodie, a také připomínku filmové hudby. Ten druh desky, kdy cítíte potřebu naslouchat, přemýšlet, přidat se.
folk a country

Cestující v noci

224 Kč
199 Kč
Kdyby smrtka měla mladý - 11%
Album všestranné osobnosti zpěváka, kytaristy, básníka, publicisty, moderátora Jiřího Dědečka. 17 autorských skladeb v nezvykle barevných aranžích pomáhalo vytvářet množství zajímavých hostů.
folk a country

Kdyby smrtka měla mladý

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4