Nejprodávanější hudba - prosinec 2018
ostatní

O lásce
Vlasta Grycová patří k nejvýznamnějším lidovým zpěvačkám na Moravě. V její kariéře má své místo nejen účinkování se slavným Hradišťanem Jaroslava Staňka, uherskobrodskou cimbálovou muzikou Olšava, ale i dlouholetá spolupráce s Brněnským rozhlasovým orchestrem lidových nástrojů.
ostatní

O lásce

269 Kč
Le carnet noir
Le carnet noir přináší opět hudbu keltské Bretaně – tradiční tance a písně s mystickým nádechem, ovlivněné starými bretaňskými legendami, dobrodružstvím, melancholií a průzračností zpěvů moře.
ostatní

Le carnet noir

269 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
ostatní

Noční hlídka

224 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
ostatní

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
ostatní

Advent

269 Kč
Neslýchané

Rockové album skupiny Traband s názvem Neslýchané! plus DVD s názvem Neslyšené. Na CD Neslýchané! naleznete novější skladby skupiny Traband a DVD Neslyšené vám nabízí unikátní projekt –starší trabandí písně tlumočené slyšícími i neslyšícími tlumočníky do českého znakového jazyka.

ostatní

Neslýchané

269 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Sens
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
ostatní

Sens

269 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
ostatní

Z ruky zobať

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>