Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
cestopisy

Moje rande se světem
Co se stane, když žena, která má třicítku skoro za sebou, praští se starým životem, schrastí všechny úspory a vydá se sama na jedenáctiměsíční cestu kolem světa – s kufrem na kolečkách s nadváhou a spoustou přibalených pochybností?
cestopisy

Moje rande se světem

260 Kč
Od Baltu k Jadranu
Originální cestopis Františka Šestáka vznikl během cyklistické pouti podél bývalé železné opony, neprodyšné hranice, která po čtyři desítky let 20. století oddělovala Východ Evropy od Západu.
cestopisy

Od Baltu k Jadranu

266 Kč
Po Česku III
Známý moderátor Václav Žmolík představuje ve svém pořadu s názvem Po Česku na Dvojce Českého rozhlasu tipy na výlety v krásném i nepříznivém počasí.
cestopisy

Po Česku III

179 Kč
Prožít rok jinak - 72%
(1x)
Kniha je zamyšlením nad mnoha tématy i obyčejným příběhem čtyř lidí. Co všechno společně zažili v tak odlišném prostředí a do jakých koutů světa je zavál jejich neklidný cestovatelský duch?
cestopisy

Prožít rok jinak

319 Kč
89 Kč
První stopa
Lapland Extreme Challenge, skutečně extrémní výzva o délce 1000 kilometrů, které musíte zdolat vlastními silami nehostinným, mrazivým a zasněženým Laponskem v limitu třiceti dnů.
cestopisy

První stopa

260 Kč
Muka v ráji
Velmi napínavý skutečný příběh dvojice jachtařů. Více jak dvacet let se Henrike a Stefan toulali světem na své plachetnici. Navštívili místa, která se po právu nazývají ráje na zemi.
cestopisy

Muka v ráji

296 Kč
Vzpomínky námořníka 3.
Příběh kapitána někdejší Československé námořní plavby a Československé plavby dunajské na sklonku jeho kariéry, kdy se po létech v nemilosti normalizačních politických kádrů mohl po roce 1989 opět vrátit na velitelský můstek velkých lodí.
cestopisy

Vzpomínky námořníka 3.

287 Kč
Život naruby
Knížka vypráví autorčin osobní příběh plný zážitků, dobrodružství, lekcí, aha - momentů a sebepoznání. Ne nadarmo se říká: "Cestuj a najdi se tam, kde se ztratíš".
cestopisy

Život naruby

145 Kč
Cesta k branám Damašku východní Afrikou
(3x)
Kniha přináší strhující příběh mladého páru, který stopem a pěšky procestoval celou Afriku během unikátní cesty trvající dva roky. Živý popis krajního dobrodružství střídají pasáže hlubšího zamyšlení na hranici evropského chápání a leckdy i za ní.
cestopisy
Ukázky

Cesta k branám Damašku východní Afrikou

152 Kč
Kolem světa na kole
Cesta kolem světa, kterou Françoise a Claude Hervéovi na kolech podnikli, stále patří k výjimečným cestovatelským počinům. Za 14 let ujeli více než 150 000 kilometrů a navštívili 66 zemí pěti kontinentů.
cestopisy

Kolem světa na kole

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>