Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
rock

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám
Oboroh se vrátil ke svým kořenům a nahrál ve studiu Indies v Brně třetí album zhudebněných žalmů v doslovném znění podle Českého ekumenického překladu bible.
rock

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám

269 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
rock

Z ruky zobať

269 Kč
52 + 2
Rekapitulační 3CD nabízí celkem 54 autorských písní Petra Skoumala mapující období let 1975–2007. Jak už název napovídá, 2 písně vznikly po tomto období. Petr Skoumal umí svými skladbami oslovit opravdové hudební fajnšmekry.
rock

52 + 2

359 Kč
Arabigbit
Funky-beat-jazz, jak se charakterizuje devítičlenné hudební sdružení, se na albu představuje s vlastními česky i anglicky zpívanými skladbami, které v podání Chorchestru zvednou ze židlí i zapřísáhlé netanečníky.
rock

Arabigbit

89 Kč
Breadcrumb Trail
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.
rock

Breadcrumb Trail

269 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.
rock

Žito

341 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 46 položek
<< < 1 .. 3 4 5