Nejprodávanější Kniha - prosinec 2018

Stín katedrály
(1x)
Pátý román spisovatele oceněného cenou Magnesia Litera. Nejznámější pražský chrám postihnou strašlivé události: na zdech se objevují znamení s rohy, v zamrzlých kropenkách se zrcadlí budoucnost a v relikviářích přibývají čerstvé ostatky neznámého původu.

Stín katedrály

205 Kč
Svatojanský lunární kalendář
(1x)
Prožijte nový rok v harmonii s přírodou a získejte fyzickou i duševní rovnováhu.

Svatojanský lunární kalendář

359 Kč
Svět Edeny-  limitovaná edice
Moebius (vlastním jménem Jean Giraud) byl jednou z nejjasnějších hvězd francouzského komiksu, jestli ne tou nejjasnější vůbec. Mnoho děl vytvořil ve spolupráci s jinými významnými osobnostmi, méně jich je zcela autorskými díly.

Svět Edeny- limitovaná edice

898 Kč
Šéf, Andrej Kvašňák
ANDREJ KVAŠŇÁK – legenda, která psala dějiny československého fotbalu. Sparťanský fotbalista století, hráč, kterého obdivovali jak spoluhráči, tak protihráči.

Šéf, Andrej Kvašňák

359 Kč
Šílená ze Sacré-Coeur
Alain Mangel vyráží za neslýchaným dobrodružstvím za hranicemi morálky a zdravého rozumu a jeho průvodkyní bude právě Šílená od Sacré-Coeur...

Šílená ze Sacré-Coeur

538 Kč
Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského
(1x)
Tentokrát nás spisovatel Otomar Dvořák seznámí se starobylým „krajem bechyňským“, jenž kdysi sahal od rakouských a moravských hranic až k pohoří Brdy a k Vltavě nad Prahou.

Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského

269 Kč
TGM
(1x)
V knize sledujeme cestu Tomáše Garrigue Masaryka, zjišťujeme, jak se v různých životních etapách vyvíjejí jeho názory, postoje a jaké hodnoty zastával, Připomeneme si události, jež ovlivnily společenské dění před vznikem Československa a kterých byl Masaryk součástí.

TGM

359 Kč
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí.

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

494 Kč
Toulky Šumavou - Putování za památnými stromy
Stromy - součást našeho běžného a každodenního života. Jejic všudypřítomnost často ani nevnímáme a míjíme je při každodenních cestách bez většího povšimnutí. Každý strom je přitom dominantou krajiny, kterou neodmyslitelně dotváří.

Toulky Šumavou - Putování za památnými stromy

314 Kč
Troll
Vítejte ve strhujícím, zábavném a temném světě, ve kterém se cosi zásadního změnilo. Kdysi psával dějiny vítěz. Nyní je píše ten, kdo chce zvítězit. Guru propagandy poskytne našemu mladému hrdinovi životní šanci.

Troll

178 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>