Nejprodávanější knihy - únor 2018
beletrie

Prokletí vladyckého rodu - 11%
Další případ mnicha Remigia, snímž jste se setkali vpředchozí knize Podivná vražda na knížecím dvorci, začíná prosbou vdovy po jeho bratrovi, aby pomohl najít toho, kdo připravil o život jejího nejstaršího syna.
beletrie

Prokletí vladyckého rodu

89 Kč
79 Kč
Prozřetelnost ohně - 11%

Spiknutí, které mělo zničit vládnoucí rod annurské říše, není ani zdaleka u konce. Adare poté, co odhalila identitu vraha svého otce, prchá z Paláce úsvitu. Hledá spojence, s nimiž by se mohla postavit převratu, který měl svrhnout její rodinu.

beletrie

Prozřetelnost ohně

359 Kč
319 Kč
Prózy II - 11%
Remington, poetická sbírka próz se skládá ze dvou částí, Údolí mrtvých motýlů se odehrává v předpokladu mezi skutečností a fikcí, kdežto Gibraltar je tajemné území mezi Homérem a Neptunem. Vychází česky poprvé.
beletrie

Prózy II

268 Kč
238 Kč
Průvodce historií kladenských hostinců II. - 11%
Průvodce historií kladenských hostinců je trilogií mapující minulost hostinských podniků, které se před rokem 1989 nacházely na území města. Druhý díl se zaměřuje na Nové Kladno, Podprůhon, Rozdělov a Habešovnu a přibližuje historii téměř 80 podniků.
beletrie

Průvodce historií kladenských hostinců II.

261 Kč
232 Kč
Příhody mého života - 11%
Drobné prózy, úvahy, stručné glosy, vzpomínky, originální dialogy a básně Romana Brandstaettera představují pestrou klenotnici jeho literárního umění.
beletrie

Příhody mého života

296 Kč
263 Kč
Přihraj, Carlosi! - 11%
Jmenuji se Carlos Alvaréz a je mi jedenáct let. Bydlím v malé uruguayské vesničce u oceánu. Pro mě a moje kámoše znamená fotbal úplně všechno. Hrajeme ho každý den na pláži jen tak pro radost. Jednoho dne se tu objevil majitel fotbalové akademie.
beletrie

Přihraj, Carlosi!

242 Kč
215 Kč
Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže - 11%
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům vpřestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce.
beletrie
Ukázky

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže

234 Kč
208 Kč
Přitelkyně z domu smutku - 11%
Nové a doplněné vydání úspešné knihy české spisovatelky, disidentky a signatářky Charty 77 Evy Kantůrkovej Přítelkyně z domu smutku. Autorka popisuje životní osudy žen, které potkala v ruzyňské věznici, když byla neprávem uvězněna.
beletrie

Přitelkyně z domu smutku

269 Kč
239 Kč
Psí pohádky - 11%
Pohádky a psi mají jedno společné, jsou to věrní přátelé lidí a dělají jim radost.
beletrie

Psí pohádky

251 Kč
223 Kč
Qinrai - 11%
(3x)
Vzpomínáte? Když Vám bylo deset let, vaše sny byly realitou. Vydejte se s Vilémem na cestu plnou dobro-družství a snění. Desetiletý hrdina v kómatu putuje se svou ještě nenarozenou sestrou Julií, tajemným Mágem, mluvícím kocourem Parcifalem...
beletrie

Qinrai

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100