Nejprodávanější Kniha - únor 2018

We're Still at War
Using an innovative approach, these 13 comic strips narrate the destinies of people who in the battle against totalitarian power either morally triumph or succumb to their weaknesses.

We're Still at War

628 Kč
Wittgensteinova kniha faktů
(2x)

Beletristický text s nadhledem líčí příběh rodiny velkokapitalisty. Rodinu popisuje po kapitalistově odchodu. Podobu jeho ženy Poldi si někteří občané Kladna ještě uchovávají v paměti.

Wittgensteinova kniha faktů

313 Kč
Základy moderní pneumoonkologie
Stejně jako u prvního vydání je snahou autorů druhého vydání této publikace seznámit všechny, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a sledováním nemocných s nádory plic, pleury a mediastina, s aktualním stavem především epidemiologie...

Základy moderní pneumoonkologie

806 Kč
Zaklínač V: Křest ohněm
Císař Emhyr chystá svatbu - po sňatku s princeznou Cirillou se stane nejen vládcem Citry, ale podle věštby také pánem celého Severu. Že to s oním plánem nebude tak jednoduché, císař zjistí téměř okamžitě - někdo mu podstrčil dvojnici.

Zaklínač V: Křest ohněm

341 Kč
Zázrační hoši
Profesor tvůrčího psaní Grady Tripp vláčí na hřbetě nejen krizi středního věku a následky svého uměřeně prostopášného života, ale také břemeno nedopsaného a podle všeho nedopsatelného románu Zázrační hoši.
Ukázky

Zázrační hoši

313 Kč
Ze života tajtrlíků
Společný svazek Knihovny Václava Havla a Národního filmového archivu vůbec poprvé mapuje snad nejméně známou tvář jedné z klíčových postav české filmové „nové vlny“ 60. let minulého století: Představuje Pavla Juráčka jako publicistu.

Ze života tajtrlíků

269 Kč
Zimní škola v přírodě
Vydejte se po tajemných stopách a zlepšete se ve čtení! Napínavý a vtipně ilustrovaný zimní příběh je určen začínajícím čtenářům.

Zimní škola v přírodě

206 Kč
Zlomené srdce
Dojela na odlehlou pobřežní vyhlídku, zaparkovala, zahodila klíčky a už ji nikdy nikdo nespatřil. Nezanechala po sobě jedinou stopu.

Zlomené srdce

449 Kč
Zrádné srdce
(1x)
V zajetí barbarského krále mají Lia a Rafe jen malou šanci na útěk. Druhý díl Falešného polibku.

Zrádné srdce

359 Kč
Ztřeštěný dům na stromě - 26 pater
Pojďte se s námi podívat za Andym a Terrym do jejich nově rozšířeného šestadvacetipatrového domu na stromě!

Ztřeštěný dům na stromě - 26 pater

224 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100