Nejprodávanější tituly - únor 2018
romány

Nevinné lži - 11%
Broňa ztratila hlavu. A stejně tak ztratila i soudnost, kvůli které nevidí, co se kolem ní děje, do jakého nebezpečí se dostala. Bezhlavě se zamilovala do Slávka, která je patologický lhář. Ten z ní mazaně tahá nejen rozumy, ale i peníze.
romány

Nevinné lži

269 Kč
239 Kč
Příležitost - 11%
Fascinující příběh, odehrávající se v polovině devatenáctého století, vypráví o Biancovi, muži se záhadným původem a nadpřirozenými schopnostmi, který je kvůli spiknutí pařížských pozitivistů nucen opustit Evropu, aby se nakonec usadil v Argentině.
romány

Příležitost

269 Kč
239 Kč
Slabikář - 11%
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
311 Kč
Ve službách Milosti - 11%
Už se zdálo, že kapitánka Breq, vojačka, která bývala válečnou lodí, má věci konečně pod kontrolou. Závěrečný díl sci-fi trilogie ověnčené cenami
romány

Ve službách Milosti

314 Kč
279 Kč
Víc už se nedozvíme - 11%
Fascinující příběh Melody Sheeové autor opět zasadil do prostředí svých předchozích románů a obohatil jej o neobvyklý a mimořádně živočišný svět irských kočovníků.
romány

Víc už se nedozvíme

224 Kč
199 Kč
Jeden život nestačí - 20%
Pavla vyrůstá se dvěma staršími sestrami v pekle příkazů a rozkazů. O co přísnější je vojenská výchova, o to dravější je její touha rodičovskému drilu uniknout. Když se jí to konečně podaří, odnáší si s sebou nenávist a odhodlání pomstít se.
romány
Ukázky

Jeden život nestačí

179 Kč
143 Kč
Jsme každý jinde - 11%
(3x)
Dva spolužáci z vysoké školy, nerozluční přátelé, se vydají podle svých možností a svého naturelu na dráhu soukromého podnikání. Octnou se každý jinde a každý z nich jinak odolává lákadlu volnosti, svobody a nových možností seberealizace v podnikání.
romány

Jsme každý jinde

224 Kč
199 Kč
Kněžna Ludmila - 11%
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame.
romány

Kněžna Ludmila

251 Kč
223 Kč
Měla jsi vůbec někdy rodinu? - 20%
V předvečer dceřiny svatby otřese domem June Reidové děsivý výbuch. Následný požár pohřbí celou její rodinu, minulost i budoucnost.
romány
Ukázky

Měla jsi vůbec někdy rodinu?

179 Kč
143 Kč
Na ostří nože - 11%
Vtipný a bystře napsaný milostný příběh ze současného právnického prostředí.
romány

Na ostří nože

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>