Nejprodávanější e-knihy - únor 2018
historie a fakta

Smrt ve žluté mlze - 20%
Už odedávna docházelo k pokusům o válečné využití chemických látek. Ale skutečná chemická válka se zrodila až při legendárním chlorovém útoku, který podnikli Němci za první světové války u belgické obce Yprés 22. dubna 1915.
historie a fakta
Ukázky

Smrt ve žluté mlze

99 Kč
79 Kč
Brány pekelné ji nepřemohou - 20%
Publikace obsahuje příspěvky z vědeckého kolokvia Pronásledování římskokatolické církve v Československu v letech 1948-1960, které pořádala Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy ve spolupráci s pražským arcibiskupstvím 6. listopadu 2009.
historie a fakta
Ukázky

Brány pekelné ji nepřemohou

Petr Kubín (ed.)
100 Kč
80 Kč
Cesta a břímě života - 20%
(1x)
Silný příběh „tuláka“. Peter Bachrach se narodil v roce 1929 v Horním Slezsku do židovské rodiny.
historie a fakta
Ukázky

Cesta a břímě života

69 Kč
55 Kč
Historik v pohybu - 20%
Výbor studií výrazné osobnosti českého dějepisectví soudobých dějin Jana Křena má za cíl zprostředkovat pohled na jeho trvale inspirativní historiografické dílo v perspektivě od 60. let do počátku 21. století.
historie a fakta
Ukázky

Historik v pohybu

280 Kč
224 Kč
Josef Prokeš - 21%
Stručný příběh životního osudu Josefa Prokeše – legionáře, aktivního člena Sokola, ředitele Grant bio v Č.Budějovicích, ředitele legiostavby ve Veselí nad Lužnicí, předsedu SK Lužničan, odbojáře za druhé světové války i předsedu revolučního výboru.
historie a fakta
Ukázky

Josef Prokeš

39 Kč
31 Kč
Mauthausen - 20%
Kniha o koncentračním táboře Mauthausen je příběhem o veliké bolesti, o smrti, ale také o obrovské vůli žít. Je o tom, co se skutečně stalo a na co by se nemělo zapomínat.
historie a fakta
Ukázky

Mauthausen

149 Kč
119 Kč
Operation Anthropoid - 20%
The assassination of the Reichsprotektor Reinhard Heydrich became the most important resistance action in Europe during World War II. It was carried out by members of the Czechoslovak army abroad with significant support from the domestic resistance.
historie a fakta
Ukázky

Operation Anthropoid

99 Kč
79 Kč
Osudové roky české státnosti - 20%
Publikace seznamuje čtenáře jednoduchým a přehledným způsobem s českou historií od počátků budování samostatného československého státu do roku 1989. Mapuje roky 1. světové války a nejvýznamnější okamžiky Československa.
historie a fakta
Ukázky

Osudové roky české státnosti

70 Kč
56 Kč
Soumrak krále Slunce - 20%
(1x)
Ludvík XIV., patrně jeden z nejznámějších a nejvýraznějších francouzských panovníků, se po většinu své vlády nacházel ve válečném konfliktu nebo v přípravách na něj.
historie a fakta
Ukázky

Soumrak krále Slunce

149 Kč
119 Kč
Wittgensteinova kniha faktů - 20%
(2x)

Beletristický text s nadhledem líčí příběh rodiny velkokapitalisty. Rodinu popisuje po kapitalistově odchodu. Podobu jeho ženy Poldi si někteří občané Kladna ještě uchovávají v paměti.

historie a fakta
Ukázky

Wittgensteinova kniha faktů

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>