Nejprodávanější e-knihy - duben 2018
osobní rozvoj

Praktická komunikace pro každý den - 20%
(1x)
"Každý den se setkáváme s lidmi. Jednáme s nimi. Hovoříme s nimi. Nasloucháme jim. Domlouváme se s nimi. Přicházíme s nimi do přátelského kontaktu, ale též do sporů a konfliktů. Každý den se snažíme o porozumění. ...
osobní rozvoj
Ukázky

Praktická komunikace pro každý den

144 Kč
115 Kč
Týmová spolupráce a hodnocení lidí - 20%
Manažeři a vedoucí týmů v knize naleznou praktické návody, jak postupovat při sestavování a vedení týmů a podpoře týmové spolupráce.
osobní rozvoj
Ukázky

Týmová spolupráce a hodnocení lidí

144 Kč
115 Kč
Jak efektivně hodnotit zaměstnance a zvyšovat jejich výkonnost - 20%
Není to tak dávno, co si mnozí manažeři pokládali otázky: "Hodnotit či nehodnotit pravidelně svoje pracovníky? Nestačí, že jsem s nimi v každodenním kontaktu? Není systematické hodnocení nadbytečné?"
osobní rozvoj
Ukázky

Jak efektivně hodnotit zaměstnance a zvyšovat jejich výkonnost

144 Kč
115 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Týmová spolupráce - 20%
Tým, který pracuje podle principů týmové spolupráce, dokáže úspěšněji a efektivněji dosahovat stanovených cílů. Vedoucí a členové týmů, manažeři, personalisté či lektoři najdou v knize prakticky využitelné informace týkající se práce v týmu.
osobní rozvoj
Ukázky

Týmová spolupráce

116 Kč
93 Kč
Jak začít multilevelmarketing - 20%
Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po delší době jsem zjistil, že jsem si je vytvářel sám.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak začít multilevelmarketing

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 97 položek
<< < 1 .. 8 9 10