Nejprodávanější tituly - duben 2018
rodina a dítě

Písanka pro prvňáky - 11%
Nese, poleno, sen, nos, ten, lán, pán, nám… Ota mele maso. Alena sype sůl. Jana myje mísu. V tomto pracovním sešitě najdou rodiče prvňáčků praktická cvičení zaměřená na procvičování psaní slov a vět.
rodina a dítě

Písanka pro prvňáky

35 Kč
31 Kč
Strava těhotných a kojících - 11%
Kniha o výživě v těhotenství a při kojení je připravena odborníky – docentem Miroslavem Hronkem a nutriční terapeutkou Hanou Barešovou - jako praktický průvodce stravou ve dvou krásných, ale náročných a svým způsobem výjimečných obdobích života ženy.
rodina a dítě

Strava těhotných a kojících

174 Kč
154 Kč
Šimonovy pracovní listy 4 - 11%
Pracovní listy jsou věnovány výše zmíněným deseti tématům, které respektují zkušenosti dětí a současně pomáhají rozvíjet jejich znalosti a dovednosti.
rodina a dítě

Šimonovy pracovní listy 4

143 Kč
127 Kč
Škola v přírodě hrou - 20%
Jedete s dětmi na školu v přírodě a hledáte náměty na zpestření výuky? Právě jste je našli! Kniha má pomoci učitelům, vychovatelům, vedoucím turistických oddílů a všem, kteří tráví čas s dětmi.
rodina a dítě
Ukázky

Škola v přírodě hrou

229 Kč
183 Kč
Zdravé těhotenství - 11%
(1x)
Jedinečný rádce pro úspěšné otěhotnění, těhotenství, porod i šestinedělí. Věnuje se zdravé výživě a cvičení nejen v období těhotenství, unikátní je zdravé vaření krok za krokem s předními českými šéfkuchaři.
rodina a dítě

Zdravé těhotenství

314 Kč
279 Kč
160 her a cvičení pro první tři roky dítěte - 11%
Soubor námětů pro všestranný rozvoj nemluvňat a malých dětí.
rodina a dítě

160 her a cvičení pro první tři roky dítěte

89 Kč
79 Kč
Budu správně mluvit - 14%
Chodíte s dítětem na logopedii? Pak je tento titul určen právě vám. Naučí vás pochopit nejen příčiny nejčastějších problémů s řečí, ale především principy metodických postupů, které se při odstraňování poruch používají.
rodina a dítě

Budu správně mluvit

232 Kč
199 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

rodina a dítě

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Dítě a rozvod rodičů - 20%
Rozvod nebo rozchod rodičů je pro dítě vždy náročnou životní situací. Je před ni postaveno a nezbývá mu nic jiného než se s tím smířit a tuto skutečnost přijmout. Mnohdy má však různá úskalí.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě a rozvod rodičů

186 Kč
149 Kč
Psychodidaktika - 20%
Procesy učení a vyučování jsou mnohem složitější, než se původně zdálo. Jejich zákonitosti je však nutné poznat a naučit se je efektivně využívat v pedagogické praxi.Moderní publikace zkušených pedagogů analyzuje mechanismy a typy paměti.
rodina a dítě
Ukázky

Psychodidaktika

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 179 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>