Nejprodávanější knihy - duben 2018
rodina a dítě

Pohled do mateřského lůna - 11%
(1x)
Kniha je průvodcem prvními devíti měsíci života, která nejenže populárně naučným způsobem popisuje fyzický vývoj, ale především představuje nenarozené dítě jako citlivou, vnímající a vědomou bytost.
rodina a dítě

Pohled do mateřského lůna

269 Kč
239 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
rodina a dítě

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
rodina a dítě

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
Chlapeček: Moje první vzpomínky - 11%
Chlapeček představuje praktický a velkoryse zpracovaný památník novorozeného miminka, ve kterém mohou hrdí rodiče mapovat nejrůznější významné události, úspěchy, pokroky a i drobné životní karamboly od narození děťátka až do jeho tří let.
rodina a dítě

Chlapeček: Moje první vzpomínky

359 Kč
319 Kč
Pověz mi... - 11%
Zkušená dětská psycholožka popisuje možnosti, jak zjistit, co si děti opravdu myslí a co prožívají, aniž bychom jimi manipulovali. Jak se máme dětí ptát? Jak s nimi hovořit o jejich smutku, úzkostech, fantaziích či sexualitě?
rodina a dítě

Pověz mi...

359 Kč
319 Kč
Radio BUCH - 11%
Knižní radioaktivita pro malé kreslíře. Radio BUCH je nápaditý projekt výtvarnice Magdaleny Rutové, který zahrnuje audioknihu a k ní přidružený dokreslovací sešit.
rodina a dítě
Ukázky

Radio BUCH

179 Kč
159 Kč
Byl jednou jeden domeček - 11%
Česká lidová říkanka pro děti v netradičním provedení. Kombinace recyklovaného a barevného papíru vám nabídne nejen vizuální, ale i haptický zážitek!
rodina a dítě

Byl jednou jeden domeček

522 Kč
464 Kč
Gamebook: Artušův posel - 11%
Zažij si vlastní dobrodružství! Máš rád dobrodružství, ale chceš o svém osudu rozhodovat sám? Potom tohle je pro tebe ta pravá knížka. Jen ty rozhoduješ kam se bude tvůj příběh ubírat. Gamebook je kniha a hra v jednom...
rodina a dítě

Gamebook: Artušův posel

80 Kč
71 Kč
Pan Brambora a jeho kamarádi - 11%

Vydejte se na plavbu s kulaťoučkým panem Bramborou a jeho kumpány – panem Rajčetem, Rošťandou Slunečnicí, paní Kukuřicí a nerozlučnou dvojkou slečnou Vanilkou a Bobem Kakaovým.

rodina a dítě

Pan Brambora a jeho kamarádi

269 Kč
239 Kč
Uvolněné rodičovství - 11%
Kniha vám pomůže k tomu, abyste si své rodičovství užívali. Aby ve vaší rodině vládla příjemná atmosféra a z vašich dětí vyrostli stabilní, pohodoví, citliví a zodpovědní lidé s rozvinutými vztahy a vazbami.
rodina a dítě

Uvolněné rodičovství

284 Kč
252 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 145 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>