Nejprodávanější knihy - květen 2018
česká

Vrač
(1x)
Ústřední postavou prózy Vrač je bývalý režisér, který prošel řadou regionálních i experimentálních divadel a v současnosti je zaměstnán jako dispečer moskevských komunálních služeb.
česká

Vrač

260 Kč
Vzpřímeně stát a zoufale věřit v zázrak
(1x)
Ojedinělá a reprezentativní antologie přináší ukázky z děl žen, v jejichž literární tvorbě se nějak odrazila tematika nacismu a holocaustu.
česká

Vzpřímeně stát a zoufale věřit v zázrak

239 Kč
World of Warcraft 1
(1x)
První díl fantasy ságy ze světa herního megahitu.

Na pobřeží Kalimdoru se probírá muž, jehož paměť je čistá jako sklo – a tak začíná epický příběh válečníka Lo’Goshe a jeho nezvyklých společníků Brolla Bearmantla a Valeery Sanguinar.
česká

World of Warcraft 1

359 Kč
Zahrada sirén
Přichází Čas zabíjení a Čas umírání, přesně jak to prorokoval černokněžník Orichalkian. Vévodstvím Barro prošel mor, Arkastie stojí na prahu občanské války a Gordonovu zemi ovládli neznámí dobyvatelé. Skutečná válka však ještě nezačala.
česká

Zahrada sirén

268 Kč
Zázemí
(9x)
Druhá kniha autorky románu Hruškadóttir (2008), jednoho z nejúspěšnějších prozaických debutů posledních let, oceněného Cenou Jiřího Ortena.
česká
Ukázky

Zázemí

144 Kč
Zeptej se mámy
Mé mámě je devadesát tři, táta umřel v devadesáti. Ze šestnácti mých strýců a tet z tohoto světa nejdřív odešla teta Marika. Bylo jí teprve osmdesát osm, rekordmanem je strýc Bohdan, nedávno oslavil sto dva let.
česká

Zeptej se mámy

242 Kč
Zlato Arkony 2
Zlato Arkony 2 je epickým vyvrcholením dvoudílného románu, kterým pokračují dobrodružství Černého Rogana a vlka Goryvlada.
česká

Zlato Arkony 2

250 Kč
Zvlčení
(1x)
Próza Zvlčení nahlíží do života dvou rodin: lidské a vlčí. Jejich příběhy se pokradmu přibližují, až dojde k tajemnému prolnutí. A kdesi v pozadí je slyšet baladický tón starých legend.
česká

Zvlčení

233 Kč
Ženské lži

Spisovatelka Ljudmila Ulická poodhaluje čtenáři vnitřní svět ruských žen, svět na první pohled zbavený jakékoli vnější logiky.

česká

Ženské lži

179 Kč
Žij a buď Drood
Šestá kniha fantasy cyklu Tajné dějiny. Jmenuji se Bond, Šaman Bond. Ve skutečnosti jsem ale Eddie Drood. Ano, jsem jeden z těch Droodů – rodiny, která co je lidstvo lidstvem, drží síly zla bezpečně ve stínech, kam patří.
česká

Žij a buď Drood

260 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100