Nejprodávanější tituly - květen 2018
rodina a dítě

Cvičení a sport v těhotenství - 20%
Vynikající, přehledná a srozumitelná příručka pro těhotnou ženu vychází z ryze českého prostředí. Je přístupná cenou, pojetím, volbou cvičení všem budoucím maminkám, doporučí jak se udržet ve fyzické kondici celé těhotenství.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení a sport v těhotenství

167 Kč
134 Kč
Léto a podzim - 11%
(1x)
Kniha Léto a podzim je součástí řady knih o lidových tradicích v naší zemi. Vysvětluje pozadí jednotlivých svátků, jejich časové zařazení, popis tohoto období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ.
rodina a dítě

Léto a podzim

158 Kč
140 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
rodina a dítě
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Hry v mateřské škole v teorii a praxi
(1x)
"Jak můžeme dítě podnítit k hledání vlastních cest, k odhadování svých schopností, k výběru inspirujících stimulů a k jejich tvořivému zpracování? Jak je vést k samostatnému rozhodování a postupnému uvědomování si odpovědnosti za své rozhodnutí?
rodina a dítě
Ukázky

Hry v mateřské škole v teorii a praxi

203 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Hry na dětské tábory - 20%
Kniha obsahuje náměty pro zábavné činnosti s dětmi na letních táborech, dále pro aktivity organizovaných skupin dětí v zájmových kroužcích a oddílech, inspiraci v ní najdou všichni, kdo hledají zajímavé tipy pro aktivní náplň volného času dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Hry na dětské tábory

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 216 položek
<< < 1 .. 20 21 22