Nejprodávanější tituly - květen 2018
umění

Žlutí lvi
Mystický příběh o lovcích číhajících v nočním lese na příchod lví smečky je jakýmsi iniciačním příběhem syna jednoho z lovců, který se odváží se lvem spojit. Vůbec první autorská kniha výtvarníka Petra Nikla.
umění

Žlutí lvi

259 Kč
Česká fotografie 1938-2000
(1x)
První antologie významných studií, recenzí, programů a dalších textů změřených na českou fotografii v letech 1938-2000. Průkopnické dílo přináší 102 textů vybraných z dobových kulturních, uměleckých a fotografických časopisů, novin, katalogů, sborníků.
umění

Česká fotografie 1938-2000

311 Kč
Čínská krajinomalba
Pocit života v nerušeném proudu dění, toť obsah a záměr každé čínské krajiny- tento známý postulát Emila Filly měl na vědomí i autor této knihy a toto pojetí prostupuje jako červená niť výkladem více než půldruhého tisíciletí vývoje krajinomalby.
umění

Čínská krajinomalba

719 Kč
Evangelium podle Brabence
(2x)
Knižní rozhovor známé novinářky a spisovatelky s básníkem, textařem a saxofonistou skupiny The Plastic People of the Universe Vratislavem Brabencem.
umění

Evangelium podle Brabence

249 Kč
Josef Vydra
Publikace je věnována významnému výtvarnému pedagogovi, teoretikovi a organizátorovi dr. Josefu Vydrovi (1884-1959), zakladateli moderně koncipovaného Ústavu výtvarné výchovy na obnovené olomoucké univerzitě v roce 1946.
umění

Josef Vydra

189 Kč
Mezi
Scénografický traktát, zcela překračující hranice scénografie.
umění

Mezi

108 Kč
The Jena Codex
Anglická verze faksimile Jenského kodexu a komentářového svazku.
umění

The Jena Codex

1 972 Kč
Vlasta Fialová - vypráví v herecké šatně o své práci
Známá brněnská herečka Vlasta Fialová vypráví v herecké šatně o své práci a životě. Její povídání je doplněno o rozsáhlou obrazovou přílohu. Dobové fotografie poskytla sama herečka ze svého rodinného alba.
umění

Vlasta Fialová - vypráví v herecké šatně o své práci

89 Kč
Afrika
"V pořadí objevů 14. Cimrmanova hra nás zavede do nitra kontinentu téměř nedotčeného civilizací. Čeští cestovatelé se tu setkají s podivným kmenem lidojedů a málem skončí na jejich jídelním lístku."
umění
Ukázky

Afrika

99 Kč
Byl jednou jeden svět
Fotograf Petr Hruška a básník Ivan Wernisch si pohráli se sbírkou starých kabinetek a pohlednic, vybrali některé z nich a napsali k nim víc než stovku doprovodných textů.
umění

Byl jednou jeden svět

349 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 310 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 .. 31 > >>