Nejprodávanější e-knihy - květen 2018
humor

Dalajlamova kočka
(11x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka

149 Kč
Svobodnej národ
Další příběh ze Zeměplochy - nejoblíbenější série žánru fantasy. Devítiletá Tonička Bolníčková si myslí, že její babička byla čarodějkou, ale babička je mrtvá a když se teď začnou dít podivné věci, musí si Tonička poradit sama ...
humor
Ukázky

Svobodnej národ

119 Kč
Skútr ve městě
Koho nikdy nenapadlo, jaká by to byla pohoda projet městem na skútru a být v cíli včas, místo nervózního a nekonečného popojíždění v nekonečných kolonách aut. Pro ty, kteří to udělali a našli odvahu přesednout, je tato knížka určena především.
humor
Ukázky

Skútr ve městě

95 Kč
Občanský průkaz
(2x)
Autor vzpomíná na léta, kdy se i cesta s odpadky do popelnice, bez občanského průkazu mohla stát osudovou. Volně inspirován Stendhalem dělí policisty, kteří nám znepříjemňovali život, na švestkově modré, zelené, neviditelné a ty ostatní.
humor
Ukázky

Občanský průkaz

129 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Zimoděj
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
humor
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
Klobouk s oblohou
(3x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
humor
Ukázky

Klobouk s oblohou

119 Kč
Cesta do hlubin kantorovy duše
Miloš Hoznauer bývá označován za živoucí legendu pražských češtinářů. Tato kniha je nejen sledem nejrůznějších školních historek, včetně autorových vlastních trapasů, ale i humorně podaným obrazem našeho školství v posledním půlstoletí.
humor
Ukázky

Cesta do hlubin kantorovy duše

139 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5