Nejprodávanější tituly - červen 2018
detektivky

Selfies - 11%
(4x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky

Selfies

332 Kč
295 Kč
Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
detektivky

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl

287 Kč
255 Kč
Případ Ewy Morenové - 11%
(1x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..
detektivky

Případ Ewy Morenové

260 Kč
231 Kč
Hon na mrtvého - 11%
(1x)

První případ Davida Rakera, specialisty na pátrání po pohřešovaných osobách... Před rokem bylo nalezeno tělo Alexe Townea.

detektivky

Hon na mrtvého

449 Kč
399 Kč
Síť - 30%
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
62 Kč
Dívka, která nikomu nechyběla - 30%
(5x)
Nový napínavý příběh od trojnásobného držitele ceny Nejlepší švédský krimiromán Hakena Nessera.
detektivky
Ukázky

Dívka, která nikomu nechyběla

94 Kč
66 Kč
Zločin na Bezdězu - 11%
(2x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
detektivky

Zločin na Bezdězu

314 Kč
279 Kč
Dračí náhrdelník - 11%
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
detektivky

Dračí náhrdelník

314 Kč
279 Kč
Černá díra - 11%

Dvanáct let po znásilnění a vraždě mladé dívky v Hafnarfjörduru je v Reykjavíku objeveno pouzdro s poselstvím pro budoucí generace. V pouzdru se nacházejí deset let staré dopisy, v nichž školáci popisují, jak si představují Island v roce 2016.

detektivky

Černá díra

404 Kč
359 Kč
Počátek - 6%
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
detektivky
Ukázky

Počátek

398 Kč
374 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 235 položek
1 2 3 .. 24 > >>