Nejprodávanější tituly - červen 2018
esoterika a astrologie

Věda o člověku a tradice - 11%
Autor se v této knize zabývá hermovským a hermetickým návratem ve vědách o člověku a ohledává cesty vedoucí ze slepé uličky scientisticky znetvořených perspektiv západního člověka znovuoživením jeho tradičního obrazu.
esoterika a astrologie

Věda o člověku a tradice

268 Kč
238 Kč
Magická aromaterapie - 11%
Od počátku civilizace se znalost vůní stala součástí tradic lidstva, a tuto znalost můžeme nazývat magická aromaterapie. Některé vonné rostliny se nosily jako součást oděvu anebo se vdechovala jejich vůně pro uzdravení těla.
esoterika a astrologie

Magická aromaterapie

322 Kč
286 Kč
Mysterium smrti - 11%
Pro naši kulturu nadešel vhodný čas, aby smrt znovu zaujala své ztracené místo v našem životě a navrátila životu jeho hloubku. Jde o posvátný princip, který z člověka dělá lidskou bytost a jeho pozemskému počínání vrací kvalitu...
esoterika a astrologie

Mysterium smrti

171 Kč
152 Kč
Pod ochranou andělů - 11%
(1x)
Musela jsem zakusit bolestivý Pád, mrazivé peklo a boj o život, abych pod vedením mimořádné osoby konečně spatřila ryzí světlo, které mě probudilo z temnot a nastolilo pravý způsob bytí, ve kterém prožívám zázraky.
esoterika a astrologie

Pod ochranou andělů

170 Kč
151 Kč
Umělecké impulzy anthroposofie 1 - 11%
(1x)
Lze v umění dělat cokoli? Kde končí svoboda a kde začíná svévole? Jak v umělecké činnosti čerpat z dobrého ducha? Jak se orientovat podle věčných božských zákonů a vyvarovat se zla?
esoterika a astrologie

Umělecké impulzy anthroposofie 1

162 Kč
144 Kč
Lidské vědomí a tajemství smrti - 11%
Stanislav Grof se věnuje mnohdy tabuizovanému tématu: umírání a smrti. Sleduje podobnosti změněných stavů vědomí a „zážitků blízké smrti“ a popisuje jejich terapeutické uplatnění.
esoterika a astrologie

Lidské vědomí a tajemství smrti

358 Kč
318 Kč
Mystická Lenormand - 6%
(1x)
Knihy výkladu a sada 36 vykládacích karet.
esoterika a astrologie

Mystická Lenormand

254 Kč
239 Kč
Andělé světla - 6%
(1x)
Karty Andělé světla vám mohou pomoci zbavit se starých negativních myšlenkových vzorců a emočních bloků, které vám v životě bránily ve spokojenosti a vývoji. Vnesou do vašeho vědomí světlo – a světlo obsahuje duchovní poznání a informace.
esoterika a astrologie

Andělé světla

135 Kč
127 Kč
Thothův Tarot - Zrcadlo duše - 6%
(1x)
Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty.
esoterika a astrologie

Thothův Tarot - Zrcadlo duše

660 Kč
622 Kč
Tarot snů - 6%
(2x)
Karty Tarotu snů nám připomínají pohádky, mýty, legendy, historické i smyšlené symbolické postavy, místa a předměty, které zůstávají v povědomí lidstva. Vzhledem ke své univerzálnosti je Tarot snů vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.
esoterika a astrologie

Tarot snů

594 Kč
559 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>