Nejprodávanější tituly - červen 2018
učebnice

Hry pro rozvoj všímavosti u dětí - 11%
Schopnosti zaměření (focusing), uvolnění (relaxation) a soustředění (concentration) jsou klíčem k tomu, aby děti a mladí lidé byli schopni dosáhnout emoční pohody, stejně jako pro rozvoj dovedností a schopností u dětí.
učebnice

Hry pro rozvoj všímavosti u dětí

269 Kč
239 Kč
Opakování pro druháky - 11%
V publikaci si děti zábavnou formou procvičí základní učivo 2. třídy. Celou knihou je bude provázet dvojice druháků Eliška a Jonáš
učebnice

Opakování pro druháky

152 Kč
135 Kč
Tematický česko-anglický a anglicko-český soudnělékařský slovník - 11%
Zcela jedinečná odborná publikace na poli soudního lékařství. Jejím účelem je sloužit jako originální a nepostradatelná pomůcka při studiu, překladu odborných textů či přípravě přednášek a různých písemných sdělení pro odbornou i laickou veřejnost.
učebnice

Tematický česko-anglický a anglicko-český soudnělékařský slovník

171 Kč
152 Kč
Angličtina pro začátečníky - 11%
Základní učebnice angličtiny určená všem, kdo mají obavy z učení se cizímu jazyku, a těm, kdo zatím nebyli dost úspěšní. Učivo je předkládáno v postupných menších krocích a vykládáno jednoduše, názorně a srozumitelně.
učebnice

Angličtina pro začátečníky

314 Kč
279 Kč
Hurá na prázdniny - Opakování 5. třídy - 12%

Publikace Hurá na prázdniny, z edice Prázdninová opakování, je novinkou na trhu a přímo vychází z úspěšné a oblíbené edice Prázdninová škola.

učebnice

Hurá na prázdniny - Opakování 5. třídy

77 Kč
68 Kč
Jdu do školy - 11%

Rodiče, učitelé, dejte dětem to nejlepší a připravte je na hladký nástup do školy! Připraveno ve spolupráci s Pedagogicko-psychologickou poradnou STEP. Co má dítě umět před nástupem do školy?

učebnice

Jdu do školy

269 Kč
239 Kč
Matematika - Obvody a obsahy, povrchy a objemy - 2. stupeň ZŠ a SŠ - 13%
Laminátová kartička určená pro žáky druhého stupně základních škol a středních škol nabízí v graficky přehledné a stručné formě základní vzorce pro výpočet obvodů a obsahů obrazců a povrchů a objemů těles.
učebnice

Matematika - Obvody a obsahy, povrchy a objemy - 2. stupeň ZŠ a SŠ

23 Kč
20 Kč
Matematika – Převody jednotek - 13%
Laminátová kartička určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný souhrn základních pravidel pro převod matematických jednotek – jednotek délky, obsahu, objemu, hmotnosti, času i velikosti úhlů.
učebnice

Matematika – Převody jednotek

23 Kč
20 Kč
Ruština - pro začátečníky a samouky - 11%
Tato klasická učebnice ruštiny, která studenty dovede přibližně na úroveň B1, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti.
učebnice

Ruština - pro začátečníky a samouky

449 Kč
399 Kč
Srovnání aktuálního členění v češtině a španělštině: textově-lingvistický přístup - 11%
Monografie se zabývá srovnáním španělského a českého slovosledu, přičemž představuje některé koncepty českých hispanistů, kteří se španělskému slovosledu věnovali, a snaží se najít příčiny bariéry mezi českou a hispanofonní lingvistikou.
učebnice

Srovnání aktuálního členění v češtině a španělštině: textově-lingvistický přístup

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 232 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 24 > >>