Nejprodávanější tituly - červenec 2018
encyklopedie

Kdo co dělá? - Moje první encyklopedie Larousse - 11%

Encyklopedie Kdo co dělá? nabízí odpovědi na stovky zvídavých otázek a poodhaluje dětem tajemství nejrůznějších povolání a řemesel, která nás obklopují. Na vybraná povolání si autorka posvítila a je jim věnována celá dvoustrana.

encyklopedie

Kdo co dělá? - Moje první encyklopedie Larousse

314 Kč
279 Kč
Vodopády světa
Obrazová publikace o největších, nejkrásnějších a nejznámějších vodopádech světa od předního českého fotografa Oldřicha Karáska.
encyklopedie

Vodopády světa

127 Kč
Barvy Evropy - 11%
Poznejte fascinující přírodní krajiny starého kontinentu! Podmanivé přírodní krásy, rozmanité krajinné scenérie a bohatý svět zvířat - Evropa otevírá svou nevyčerpatelnou pokladnici barev a tvarů.
encyklopedie

Barvy Evropy

2 241 Kč
1 992 Kč
Kompletní historie medicíny - 11%
(2x)
Kniha Dějiny lékařství předkládá nekonečně složitou skládačku historie lékařství zahrnující časovou posloupnost, biologickou evoluci, smrtelné pandemie, společenské změny velkého dosahu a také role, které sehráli pionýři lékařské vědy.
encyklopedie

Kompletní historie medicíny

531 Kč
472 Kč
Encyklopedie českých vesnic V. – Liberecký kraj - 6%
Již pátý díl projektu je věnován oblasti severních Čech v rozsahu dnešního Libereckého kraje. Přestože Liberecko patří mezi nejmenší kraje v ČR, představuje bohatou pokladnici lidového stavitelství.
encyklopedie

Encyklopedie českých vesnic V. – Liberecký kraj

757 Kč
712 Kč
Malá enc. bohů a mýtů Jižní Ameriky - 11%

Jižní Amerika je geografický, nikoli kulturní pojem, a proto autor texty člení podle areálů na Andy, Velkou Amazonii, Gran Chaco, Ohňovou zemi a pro každý areál vybral vzorky mýtů, bohů, božstev, duchů, rituálů a ceremonií. Každý z areálů je jiný, ale odlišují se nikoliv chudobou či bohatstvím. Pestrá a početná mytologie všech etnik zachycuje minulost kmenů i veškeré hodnoty a normy lidského života od chování ke složitým fenoménům jako příroda či celý vesmír až po způsob života včetně stravování.

encyklopedie

Malá enc. bohů a mýtů Jižní Ameriky

288 Kč
256 Kč
Encyklopedie písem světa I. - 11%
Svým pojetím, rozsahem i úvodem je to vlastně první encyklopedická příručka věnovaná jednotlivým písemným systémům (a jejich varietám), která vychází v češtině.
encyklopedie

Encyklopedie písem světa I.

356 Kč
316 Kč
Encyklopedie kachlů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku I. - 6%
Ojedinělý atlas zachycuje v 1 300 ilustracích všechny významné motivy na kachlích gotiky a renesance a jejich základní varianty tak, jak se dochovaly.
encyklopedie

Encyklopedie kachlů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku I.

842 Kč
792 Kč
Etymologie IV - 11%
(1x)
Latinsko-české vydání základní středověké encyklopedie vědění, zahrnující témata od svobodných umění přes antropologii a přírodovědu až po theologii. Čtvrtá kniha je věnována lékařství.
encyklopedie

Etymologie IV

178 Kč
158 Kč
Etymologie VI-VII - 11%
Latinsko-české vydání základní středověké encyklopedie vědění. Šestá kniha obsahuje výklad o jednotlivých biblických knihách a vysvětlení základních křesťanských pojmů. V sedmé knize jsou vyložena Boží jména a biblických postav.
encyklopedie

Etymologie VI-VII

304 Kč
270 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>