Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2018
romantika

Hotýlek v údolí Loiry
Voňavá káva, vynikající víno, croissanty k snídani, slunce a poklidný venkov – není nic, co by dokázalo pokazit vytouženou dovolenou. Nebo snad ano?
romantika

Hotýlek v údolí Loiry

313 Kč
Můj I. Q.

„I. Q. ze mě vytahuje kořeny. Jeden po druhém, rychle, v rytmu rapu. Tak rychle, až to lupe. Lup. Lup. Lup. I. Q. je vytáhne, oklepe od hlíny – a já jsem celá děravá, plná děr jako po vytržených zubech.

romantika

Můj I. Q.

224 Kč
Vzdálená řeka
Schallerovi a Newmanovi jsou odvěkými nepřáteli. Když se na pozemku Schallerových najde lidská kostra, je zřejmé, že se jedná o oběť odporného zločinu. Nenávist mezi rodinami vzplane mohutným plamenem.
romantika

Vzdálená řeka

332 Kč
Dvě císařovny
Dvě krásné urozené Francouzky Rose a Aimee míří do Paříže za štěstím. Do Rose se zamiluje generál Napoleon Bonaparte a za chvíli je z ní francouzská císařovna. A Aimee? Při cestě na Martinik ji unesou piráti a prodají do harému.
romantika

Dvě císařovny

269 Kč
Láska přichází po špičkách
Těhotná novomanželka Marty přijíždí se svým manželem na Divoký západ. Chtějí se tam usadit a chovat dobytek. Její muž však při nehodě s koněm umírá a Marty v bezvýchodné situaci dostává od místního farmáře Clarka nabídku k formálnímu sňatku.
romantika

Láska přichází po špičkách

179 Kč
Letní zahrada
Závěrečný díl legendární romantické ságy, sledující osudy Taťány a Alexandra.
romantika

Letní zahrada

359 Kč
Okénko do snů
Hlavní hrdinka Hana, 27- letá mladá žena, často sedává v svém pokoji s okénkem do zahrady a sní o tom, že její život bude zcela jiný než matčin a babiččin. Touží žít ve městě, vydat se za bohatého muže a je odhodlána udělat vše...
romantika

Okénko do snů

296 Kč
Ostrov svobody
Svobodná Lucie je na začátku své cesty za vysněnou kariérou. Přilétá na roční stáž na české ambasádě do chudé Havany. Žije v luxusní čtvrti plné prominentních diplomatů. Zdá se, že se vše ubírá tím správným směrem.
romantika

Ostrov svobody

269 Kč
Brusinky
Kniha fejetonů, jejichž tématem jsou většinou muži, soužití s nimi, partnerství, přátelství a rodičovství. Hlavní linií knížky je láska a sexuální přitažlivost, což s nadhledem a vtipem ilustrují kresby Mišo Dúhy.
romantika

Brusinky

224 Kč
Hračka
Třetí, upravené vydání erotického bestselleru Hračka autorky Sylvy Lauerové (Otrok, Michael2007, ed. Královny slz a ostružin), jedné z nejkontroverznějších osobností české literární scény.
romantika

Hračka

251 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>