Nejprodávanější tituly - červenec 2018
věda a technika

Harrier - 11%
Ve filmu uvidíte Harrier v autentických dokumentárních záběrech během bojů o Falklandy, spolu s množstvím sugestivních válečných scén. Harrier také uvidíte ve střední Evropě například při nácviku podpory vylodění obojživelných sil NATO.
věda a technika

Harrier

89 Kč
79 Kč
Havárie, poruchy a rekonstrukce - 20%
Kniha pro projektanty, architekty, stavbyvedoucí ale i soudní znalce z oboru pozemního stavitelství, kteří se setkávají téměř na každé stavbě s poruchami konstrukcí. V každém objektu najdeme dřevěný, nebo ocelový krov, vazníky nebo nosníky.
věda a technika
Ukázky

Havárie, poruchy a rekonstrukce

237 Kč
190 Kč
Přírodní stavební materiály - 20%
Kniha přináší úplný přehled o přírodních obnovitelných stavebních materiálech rostlinného i živočišného původu. Pozornost je zaměřena na jejich fyzikální a užitné vlastnosti.
věda a technika
Ukázky

Přírodní stavební materiály

365 Kč
292 Kč
100 let místní dráhy Skalice nad Svitavou - Velké Opatovice - 11%
V publikaci je zmapována 100letá historie místní dráhy Skalice nad Svitavou – Velké Opatovice. Díky autorově spolupráci se soukromými sběrateli i státními archivy dokresluje atmosféru tohoto období cca 350 fotografií, pohlednic, dokumentů a jízdenek
věda a technika

100 let místní dráhy Skalice nad Svitavou - Velké Opatovice

446 Kč
396 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
V soukolí okřídleného šípu - 20%
Knihu si nenechá ujít žádný zájemce o historii i současnost motorizmu. Dramatické příběhy Ing. Karla Hrdličky a Ing. Petra Hrdličky, CSc., otce a syna, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou.
věda a technika
Ukázky

V soukolí okřídleného šípu

254 Kč
203 Kč
Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov - 20%
Kniha je určena především projektantům a architektům, užitečná může být i investorům se zodpovědným přístupem ke kontrole kvality stavebního díla a také všem zájemcům o nízkoenergetické stavění.
věda a technika
Ukázky

Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov

221 Kč
177 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
věda a technika
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč
Encyklopedie kachlů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku I. - 6%
Ojedinělý atlas zachycuje v 1 300 ilustracích všechny významné motivy na kachlích gotiky a renesance a jejich základní varianty tak, jak se dochovaly.
věda a technika

Encyklopedie kachlů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku I.

842 Kč
792 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3