Nejprodávanější tituly - červenec 2018
psychologie

Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
psychologie

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Hraní a realita - 11%
Jaké má tvořivost kořeny a jak je můžeme rozvíjet, ať už v sobě nebo ve druhých? Kniha odpovídá nejen na tyto otázky, ale věnuje se základním tématům individuálního já a jeho vztahu s vnějším světem.
psychologie

Hraní a realita

341 Kč
303 Kč
I váš partner se může změnit! - 20%
Už jste se někdy pořádně rozzlobili na svého partnera kvůli opakujícím se „maličkostem“? Kvůli nevynesenému odpadkovému koši nebo drobkům na stole? Kvůli tomu, že vám chybí jeho pomoc, podpora a něžnosti?
psychologie
Ukázky

I váš partner se může změnit!

212 Kč
170 Kč
Jenom já jsem letadlo
Přehledný a vtipný a důkladný průvodce čtenářům ukazuje, jak na nejrůznější problémy od (zdánlivých) maličkostí až po ty největší a pomáhá tak zvládat nástrahy každodenního šílenství.
psychologie

Jenom já jsem letadlo

89 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
psychologie

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Zítra je bohužel taky den - 11%
(1x)
Knihu ocení čtenáři psychologické literatury, rodinní příslušníci lidí s depresí, ti, kteří bojují nebo někdy bojovali s depresí, a užitečná bude i pro pomáhající profesionály.
psychologie

Zítra je bohužel taky den

293 Kč
260 Kč
Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

psychologie

Červená královna

359 Kč
319 Kč
Esence psychonautiky - 11%
(1x)
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
psychologie

Esence psychonautiky

163 Kč
145 Kč
Praktická psychologie pro manažery a personalisty - 20%
Nejste si jisti, zda jsou psychotesty, které vaše firma používá, dostatečně vypovídající? Lámete si hlavu s tím, jak efektivně rozvíjet lidi ve firmě a jak se vyhnout zbytečným chybám?
psychologie
Ukázky

Praktická psychologie pro manažery a personalisty

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 164 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>