Nejprodávanější hudba - červenec 2018

Jsme starý jako děti
Třetí autorské album Oskara Petra Jsme starý jako děti vzniklo jako pokus zachytit současný Petrův repertoár, průřez jeho tvorbou ve formě akustického provedení skladeb dávných, minulých i současných.

Jsme starý jako děti

261 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.

Noční hlídka

224 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.

Z ruky zobať

269 Kč
Život je pulsující píseň
Základem alba je Václavkova kytara, lehce dokreslující základní melodii a téměř recitativní, klidný způsob zpěvu s důrazem na význam a souznění s hudbou. Deska je výsledkem dlouhodobé vzájemné spolupráce s Milošem Dvořáčkem.

Život je pulsující píseň

269 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.

Elida

314 Kč
Ska z Česka
Dlouho a netrpělivě očekávaná debutová deska předního domácího ska souboru.

Ska z Česka

212 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3