Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
osobní rozvoj

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
osobní rozvoj
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Zelenina ve výživě člověka - 20%
Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví.
osobní rozvoj
Ukázky

Zelenina ve výživě člověka

186 Kč
149 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Péče o ruce a nehty - 20%
Kniha populární formou čtenáři radí, jak pečovat o ruce a nehty doma (péče o kůži, suchá a mokrá manikúra, automasáž, výživa, ošetření ran), informuje, jak vypadá profesionální péče dle nejnovějších postupů (například parafínové a olejové zábaly, dekorati
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o ruce a nehty

149 Kč
119 Kč
Testy osobnosti - 20%
Kniha zkušeného psychologa a autora celé řady populárně-odborných publikací má přispět k zamyšlení nad sebou samým a k reálnějšímu vnímaní vlastní osobnosti. V úvodu se autor věnuje teorii osobnosti člověka.
osobní rozvoj
Ukázky

Testy osobnosti

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 106 položek
<< < 1 .. 9 10 11