Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
ostatní

Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
ostatní
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Sukulenty - 20%
Na stránkách této publikace se seznámíte s více než 100 druhů sukulentů, tj. rostlin, které mají vyvinutou schopnost hromadit vodu pro přežití v období sucha.
ostatní
Ukázky

Sukulenty

101 Kč
81 Kč
Jednoduché loutky - 20%
Chcete si vyrobit nějakou pěknou loutku a nevíte jak na to? Pak je tato knížka určena právě pro vás. Najdete zde návody na výrobu jedenácti různých loutek — klapáčků, marionet, prstových loutek, javajek i klasických maňásků.
ostatní
Ukázky

Jednoduché loutky

110 Kč
88 Kč
Zahradní krby a grily I - 20%
Kniha je určena těm, pro které je zahrada místem oddychu a společenských setkání, lidem, kteří si stavby provádějí sami i kteří si nechávají profesionálně zhotovit "oheň v zahradě".
ostatní
Ukázky

Zahradní krby a grily I

101 Kč
81 Kč
Zahradní krby a grily II - 20%
Publikace navazuje na velmi úspěšnou knihu Zahradní krby a grily I. Popisuje konstrukci grilů a krbů, jejich použití a vhodná paliva. Podle návodných obrázků si může navrhnout nebo dokonce sestavit krb i stavitel amatér.
ostatní
Ukázky

Zahradní krby a grily II

101 Kč
81 Kč
Zámečnictví - 20%
Reprint "příruční knihy pro zámečníky stavební, umělecké i všech jiných odvětví se zvláštním zřetelem ku praktické potřebě zámečníků všech oborů a žáků odborných a řemeslnických škol" z doby před 1. sv. válkou.
ostatní
Ukázky

Zámečnictví

251 Kč
201 Kč
Těm, kterým patřím - 21%
(1x)
Druhým svazkem edice Skautské deníky jsou táborové deníky skauta Jiřího Wolkera z let 1916 a 1917. Této publikaci vyšly oba deníky pohromadě, navíc doplněné o další soudobé texty - dopisy, kresby a fotografie.
ostatní
Ukázky

Těm, kterým patřím

28 Kč
22 Kč
Vzpomínky z cest - 20%
Deník ze čtyřtýdenního putování po severovýchodních Čechách a Krkonoších, které v roce 1892 podnikl tehdy šestnáctiletý A. B. Svojsík, zakladatel českého skautingu, společně s bratrem a kamarádem. Unikátní zápisky, náhodně objevené v pozůstalosti.
ostatní
Ukázky

Vzpomínky z cest

30 Kč
24 Kč
Hrdinové Ledového moře - 20%
(2x)
Třetí díl dobrodružných vzpomínek legendárního polárníka Jana Welzla.
ostatní
Ukázky

Hrdinové Ledového moře

98 Kč
78 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 129 položek
<< < 1 .. 11 12 13