Nejprodávanější tituly - srpen 2018
psychologie

Muž nebo žena? - 11%
(2x)
Další kniha renomované autorky Zdeňky Jordánové.
psychologie

Muž nebo žena?

252 Kč
224 Kč
Speciální psychoterapie - 20%
Emoce doprovázejí lidskou bytost po celý její život. Podílejí se na formování osobnosti člověka a jeho vztahů. Jsou důležitým vnitřním regulativem chování, čili přispívají k naší aktivní i pasivní adaptaci.
psychologie
Ukázky

Speciální psychoterapie

390 Kč
312 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
psychologie

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Deprese jako řeč unavené duše - 11%
Autor zkoumá psychodynamiku deprese. Tato dynamika probíhá podle velmi jednoduchého vzorce rozporu mezi vlastním očekáváním a subjektivní realitou. Může to být manželství, které spěje k rozvratu, kopec viny nebo ztráta perspektivy v zaměstnání.
psychologie

Deprese jako řeč unavené duše

349 Kč
310 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
psychologie

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Máš na víc - 20%
Mládí je životní etapa, ve které se dělají zásadní rozhodnutí pro kvalitu celého života. Je to období, kdy se orientujeme sami v sobě. Jak se vyznat v citech a v nejrůznějších myšlenkách, které se honí v hlavě?
psychologie
Ukázky

Máš na víc

55 Kč
44 Kč
Sexuální zneužívání dětí - 20%
V ojedinělé původní knize přední čeští odborníci psychiatrům, psychologům, právníkům, kriminologům a dalším čtenářům z řad odborné veřejnosti osvětlují na základě nejnovějších poznatků fenomén sexuálního zneužití.
psychologie
Ukázky

Sexuální zneužívání dětí

314 Kč
251 Kč
Testy osobnosti - 20%
Kniha zkušeného psychologa a autora celé řady populárně-odborných publikací má přispět k zamyšlení nad sebou samým a k reálnějšímu vnímaní vlastní osobnosti. V úvodu se autor věnuje teorii osobnosti člověka.
psychologie
Ukázky

Testy osobnosti

118 Kč
94 Kč
Smysluplně žít - 11%
Kniha se zakládá na poznatcích Franklovy existenciální analýzy a logoterapie, které prezentuje tak, aby se jim dalo porozumět a aby se daly aplikovat v neterapeutické, mimoklinické oblasti.
psychologie

Smysluplně žít

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 189 položek
<< < 1 .. 17 18 19