Nejprodávanější Kniha - srpen 2018
medicína

Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
medicína

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
medicína

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Anatomický slovník - 11%
Slovník prof. Doležala je mimořádně užitečnou pomůckou pro pochopení rozsáhlé a někdy obtížné anatomické terminologie, a to zejména svým výkladem původu a jazykových (i obecně kulturních) souvislostí latinských, řeckých a dalších pojmů.
medicína

Anatomický slovník

356 Kč
316 Kč
Antibiotika - systematika, vlastnosti, použití - 11%
Kniha je užitečnou příručkou pro všechny, kdo se o problematiku antibiotické léčby hlouběji zajímají – pro klinické lékaře i laboratorní pracovníky, ale i studenty lékařství nebo farmacie.
medicína

Antibiotika - systematika, vlastnosti, použití

854 Kč
759 Kč
Humanistická hypnóza - 11%
Olivier Lockert je uznávaný hypnoterapeut, školitel a autor mnoha odborných i populárních knih. Jeho knihy o hypnóze byly přeloženy do 14 jazyků a prodávají se ve více než 60 zemích světa. V češtině vychází kniha tohoto autora poprvé.
medicína

Humanistická hypnóza

288 Kč
256 Kč
Komplexy - Archetypy, které v nás ožívají - 11%
Komplex, jako pojítko mezi vědomým já a archetypy, přebývá v našem nevědomí. Pokud je odštěpený, nepřístupný vědomí, může být autonomní, nezávislý na egu a může výrazně ovlivňovat naše jednání bez naší kontroly.
medicína

Komplexy - Archetypy, které v nás ožívají

89 Kč
79 Kč
Manuál moderního nonkonformisty - 11%
(2x)
Publikace se skládá ze tří částí.
V první nazvané Teorie nonkonformismu se čtenář seznámí se základními myšlenkami kontrariánství. Jedná se o stručný příspěvek ke klasifikaci a typologii nonkonformismu a konformismu.
medicína

Manuál moderního nonkonformisty

126 Kč
112 Kč
Umění naslouchat - 11%
Navzdory svým plánům za svého života Erich Fromm o psychoanalytické terapii skoro nic nepublikoval.
medicína

Umění naslouchat

287 Kč
255 Kč
Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti - 11%
Kniha e základním teoretickým dílem popisujícím metodu, která rozvíjí kognitivní funkce jedince a učí ho všem mentálním operacím a strategiím duševní činnosti. T
medicína

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti

338 Kč
300 Kč
Interní ošetřovatelství I - 14%
(1x)
První díl základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách, která je v tomto rozsahu a stylu provedení v současné době ojedinělá.
medicína

Interní ošetřovatelství I

269 Kč
231 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 59 položek
1 2 3 .. 6 > >>