Nejprodávanější tituly - srpen 2018
sci-fi

Dědečkové

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

sci-fi

Dědečkové

378 Kč
Zjevení Cthulhu
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
sci-fi

Zjevení Cthulhu

314 Kč
Velký záliv
Novela známého amerického básníka a etnobotanika Dalea Pendella, oceněná v roce 2010 nejvyšší cenou v oboru science fiction na festivalu Green Book, je dystopickým, a přesto optimistickým pohledem na svět po zhroucení civilizace.
sci-fi

Velký záliv

280 Kč
Hereticus
(2x)
Inkvizitor Gregor Eisenhorn, pronásledovaný svými bývalými spojenci jako radikál a nepřítel Impéria, musí dokázat, že je stále loajální Císaři a zároveň vypátrat nebezpečného kacíře o kterém všichni věří, že je mrtvý.
sci-fi
Ukázky

Hereticus

149 Kč
Malleus
(2x)
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
sci-fi
Ukázky

Malleus

149 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3.
(1x)
Ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3.

313 Kč
Světoví Češi

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

sci-fi

Světoví Češi

260 Kč
Fakt hustej nářez
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
sci-fi
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
Malá noční můra
Konec 21. století. Masová automatizace, průmyslově vyráběné potraviny, nekontrolovatelný růst nezaměstnanosti a daní, uměle zvyšované ceny. zaměstnanec jedné z korpopací, ztrácí půdu pod nohama, když ho konformní vrstva Systému vyloučí ze svých řad.
sci-fi

Malá noční můra

27 Kč
Vyhlídka na věčnost
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 145 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>