Nejprodávanější tituly - srpen 2018
sport a fitness

Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
sport a fitness

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Škorpilova škola běhu - 11%

V roce 2014 oslaví nestor českého běhání a zakladatel Běžecké školy Miloš Škorpil šedesátku. Trenér a specialista na dlouhé běhy se proto rozhodl podělit se s námi o svou životní vášeň – běh.

sport a fitness

Škorpilova škola běhu

314 Kč
279 Kč
Vyučujeme jógu - 11%
V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách...
sport a fitness

Vyučujeme jógu

494 Kč
439 Kč
Hledání ultra - 11%
(2x)

Záznam o jednom z nejúžasnějších a nejvíce inspirujících příběhů osobní proměny v průběhu krize středního věku.

sport a fitness
Ukázky

Hledání ultra

269 Kč
239 Kč
Badminton - 20%
Badminton je atraktivní, moderní, akční, přitažlivý pro nejširší veřejnost a zároveň patří k rodině olympijských sportů.
sport a fitness
Ukázky

Badminton

111 Kč
89 Kč
Cyklistika - 20%
Po překonání začátečnických problémů se mnoho cyklistů snaží využívat kolo jako prostředek nejen ke zdolávání vzdáleností, ale především ke zvyšování nebo alespoň udržování kondice a zlepšování vlastní výkonnosti. Jak přistupovat k tréninku této velmi šir
sport a fitness
Ukázky

Cyklistika

149 Kč
119 Kč
Mantra jóga - 11%
Toto vpravdě nadčasové dílo jógové literatury z pera pravděpodobně nejvlivnějšího gurua 20. století Svámího Šivánandy z Rišikéše představuje vyčerpávající soudobý komentář k džapa józe neboli opakování Božích jmen.
sport a fitness

Mantra jóga

178 Kč
158 Kč
Příběhy Staré dámy - 11%
(3x)
Již pošesté vychází výpravná kniha Příběhy Staré dámy, v níž sportovní novinář a publicista Tomáš Macek přibližuje 100 ročníků Tour de France. Jako vůbec první česká publikace mapuje historii i současnost tohoto nejslavnějšího cyklistického závodu.
sport a fitness

Příběhy Staré dámy

1 077 Kč
958 Kč
Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 11%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
sport a fitness

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Emil Běžec - 11%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
sport a fitness

Emil Běžec

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>