Nejprodávanější tituly - srpen 2018
regionální literatura

Brno-střed Františka Kressy/ the City of František Kressa II. - 11%
Kniha fotografií významného brněnského autora Františka Kressy představí největší městskou část Brna v době normalizace. Pod názvem Brno-střed si většina z nás představí brněnskou pěší zónu s přilehlými uličkami.
regionální literatura

Brno-střed Františka Kressy/ the City of František Kressa II.

414 Kč
368 Kč
Praha - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce Prahou představuje nejzajímavější památky našeho hlavního města. Jsou zde zastoupeny architektonické slohy od románského a gotického přes renesanční a barokní až po secesní a modernistický.
regionální literatura

Praha - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Štíty – historie a proměny města - 11%
Štíty je malé město v Olomouckém kraji, které leží uprostřed podhůří Orlických hor a Hrubého Jeseníku. Štíty jsou jedním z nejstarších měst zábřežského regionu.
regionální literatura

Štíty – historie a proměny města

621 Kč
552 Kč
Šumavští rodáci vzpomínají 3 - 11%
O tom, jaká byla Šumava v dobách jejich dětství a mládí, vzpomínají její rodáci. Každý příběh je jako kamínek do mozaiky obrazu Šumavy před válkou, za války a po válce. Eduard Steun ve svém příspěvku Vznik a zánik samoty Steindl (U Matesa) píše, že j
regionální literatura

Šumavští rodáci vzpomínají 3

269 Kč
239 Kč
Tajemné stezky - Putování Zábřežskem po stezkách legend a příběhů - 11%
Tato kniha není turistickým průvodcem. Je spíše pozvánkou a vyznáním části Moravy, do které pokud vás jednou okouzlí, zůstanete zamilováni až do konce života.
regionální literatura

Tajemné stezky - Putování Zábřežskem po stezkách legend a příběhů

296 Kč
263 Kč
Tajemné stezky - Zapomenuté příběhy slováckého Dolňácka - 11%
Mohou vést tajemné stezky i po řece? Určitě ano, ale patrně je tam ještě nikdo nehledal. Buďme tedy prvními a vydejme se nejen po souši, ale i po řece Moravě krajem nazývaným Slovácko.
regionální literatura

Tajemné stezky - Zapomenuté příběhy slováckého Dolňácka

269 Kč
239 Kč
Toulky Šumavou - Putování za památnými stromy - 11%
Stromy - součást našeho běžného a každodenního života. Jejic všudypřítomnost často ani nevnímáme a míjíme je při každodenních cestách bez většího povšimnutí. Každý strom je přitom dominantou krajiny, kterou neodmyslitelně dotváří.
regionální literatura

Toulky Šumavou - Putování za památnými stromy

314 Kč
279 Kč
Výlety podél Sázavy - 11%
Turisticko-obrázková publikace s tipy na výlety podél řeky Sázavy je určena pro rodinné i individuální toulky, pro příznivce delších i kratších turistických výletů, pro milovníky historických památek i přírodních pozoruhodností, pro romantiky i pro vášnivé fotografy.
regionální literatura

Výlety podél Sázavy

224 Kč
199 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
regionální literatura

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Liberec - 11%
Kniha Dějiny Liberce představuje severočeské město, které se od 16. století, kdy získalo městský znak a začali v něm působit první soukeníci, zvolna rozvíjelo jako město poddanské.
regionální literatura

Liberec

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>