Nejprodávanější Kniha - srpen 2018
kuchařky

Jíst slušně
Karen Duveová nám nelítostně a s nadhledem klade otázky na tělo: Kolik si toho člověk může dopřávat na úkor druhých lidí, dokonce i zvířat a rostlin? Čeho jsme ochotni se vzdát, a bez čeho se naopak v životě neobejdeme?
kuchařky

Jíst slušně

268 Kč
Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně
(2x)
Kuchařka Rodinné stříbro vznikala vlastně spoluprací všech autorčiných přátel, kteří ochotně otvírali ony rodinné pokladnice a dávali nahlédnout do vyzkoušených a ověřených receptů.
kuchařky

Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně

134 Kč
Osm chutí Asie
(1x)
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy.
kuchařky

Osm chutí Asie

169 Kč
Přejme si být štíhlí
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

kuchařky

Přejme si být štíhlí

251 Kč
Ryby a plody moře
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
kuchařky

Ryby a plody moře

359 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 76 položek
<< < 1 .. 6 7 8