Nejprodávanější audioknihy ke stažení - září 2018
česká

Cirkus Humberto - 20%
Klasická kniha české literatury je poutavým a procítěným vyprávěním o čtyřech generacích slavné rodiny cirkusových umělců.
česká
Ukázky

Cirkus Humberto

199 Kč
159 Kč
Příhody lišky Bystroušky
Příběh vypráví o lištičce, která byla jako mládě uloupena hajným pro jeho malého vnuka, ale po mnoha peripetiích se jí povedlo uprchnout zpět do lesa, kde našla svůj nový domov. Text po zpracování Janem Skácelem vypráví Karel Höger.
česká
Ukázky

Příhody lišky Bystroušky

195 Kč
Jan Werich delikatesy - 20%
Lahůdkové archivní objevy vyprávění, nápadů a úvah Jana Wericha. Záznamy pocházejí z archívu Ondřeje Suchého, některé z nich tvořil Jan Werich pro Suchého rozhlasový pořad Gramotingltangl.
česká
Ukázky

Jan Werich delikatesy

69 Kč
55 Kč
Paměti kata Mydláře - 20%
Známý příběh pražské katovské rodiny Mydlářů je historickým románem a strašidelným vyprávěním zároveň. Sugestivní hlas herce Miroslava Táborského provází posluchače středověkou Prahou, jejími temnými zákoutími i popravišti.
česká
Ukázky

Paměti kata Mydláře

169 Kč
135 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
česká
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Příběhy včelích medvídků - 20%
Soubor oblíbených pohádek, známých z televizního Večerníčku.
česká
Ukázky

Příběhy včelích medvídků

99 Kč
79 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Příběhem chlapce, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
česká
Ukázky

Čarodějův učeň

255 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 137 položek
<< < 1 .. 12 13 14