Nejprodávanější e-knihy - září 2018
kariéra

Vedení porad - 20%
(1x)
V čtivé a praktické knížce zkušeného lektora a facilitátora se dozvíte, jak porady vést, aby plnily svůj účel. Manažerům, vedoucím týmů a ostatním účastníkům porad kniha nabízí ryze praktická témata: čím se efektivně vedené porady liší od těch ostatních.
kariéra
Ukázky

Vedení porad

152 Kč
122 Kč
Efektivní vzdělávání zaměstnanců - 20%
Bez efektivního vzdělávání zaměstnanců se v dnešní době neobejde žádná firma, jež chce zvyšovat svou výkonnost a být úspěšná.
kariéra
Ukázky

Efektivní vzdělávání zaměstnanců

271 Kč
217 Kč
Lektorské finty - 20%
Praktická a názorná knížka přináší zejména začínajícím lektorům, trenérům a učitelům tipy a příklady, jak zkvalitnit svá školení. V aktualizovaném a rozšířeném vydání příručky naleznete například lektorský manuál včetně jeho ukázek.
kariéra
Ukázky

Lektorské finty

144 Kč
115 Kč
Personální práce v malých a středních firmách - 20%
Praktická příručka uznávaného českého odborníka je určena vlastníkům a manažerům malých a středních firem, které nemají specializovaný útvar personalistiky nebo zkušeného personalistu.
kariéra
Ukázky

Personální práce v malých a středních firmách

339 Kč
271 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
kariéra
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Jak efektivně hodnotit zaměstnance a zvyšovat jejich výkonnost - 20%
Není to tak dávno, co si mnozí manažeři pokládali otázky: "Hodnotit či nehodnotit pravidelně svoje pracovníky? Nestačí, že jsem s nimi v každodenním kontaktu? Není systematické hodnocení nadbytečné?"
kariéra
Ukázky

Jak efektivně hodnotit zaměstnance a zvyšovat jejich výkonnost

144 Kč
115 Kč
Nenechte se šikanovat kolegou - 20%
V praktické a čtivé příručce české autorky se dozvíte, jak se bránit mobbingu, tedy systematickému, cílenému, opakovému a často i protiprávnímu zásahu do pracovního a soukromého života člověka ze strany kolegy či kolegů.
kariéra
Ukázky

Nenechte se šikanovat kolegou

135 Kč
108 Kč
Průvodce úspěšnou komunikací - 20%
V komplexní a čtivé knížce se dozvíte vše důležité pro vaši úspěšnou komunikaci v praxi. Nestačí být jen dobrý odborník či mít skvělé nápady - stejně důležitá je pro váš úspěch a úspěch organizace, ve které pracujete, vynikající komunikace.
kariéra
Ukázky

Průvodce úspěšnou komunikací

356 Kč
285 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
kariéra
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Řízení lidských zdrojů - 20%
Desáté, výrazně přepracované a zmodernizované vydání světového bestselleru představuje nejnovější trendy a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů.
kariéra
Ukázky

Řízení lidských zdrojů

842 Kč
674 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>