Nejprodávanější knihy - září 2018
poezie

Říkačky - 11%
Kniha je plná barevných obrázků zvířat a nápaditých říkanek o nich. Je určena především dětem, ale svou rozmanitostí jistě zaujme i rodiče.
poezie

Říkačky

158 Kč
141 Kč
Šprýmovánky - 11%
(1x)
Šprýmovánky jsou básničky s rýmovanými veršíky o dětech a z dětského prostředí. V některých posluchač či čtenář rozpozná krátký příběh, v některých každodenní životní situaci z dětského světa, svým způsobem neopakovatelné komickou.
poezie

Šprýmovánky

179 Kč
159 Kč
Podzimov - 11%
Když se svět mění tak rychle, že mu přestanete rozumět, nemá smysl snažit se udržet prst na tepu doby. Můžete se ji ale pokusit chytit pěkně pod krkem.
poezie

Podzimov

126 Kč
112 Kč
Víš, co má v plínce myš ? - 11%
(2x)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a navíc naučí vaše dítě chodit na nočníček.
poezie

Víš, co má v plínce myš ?

269 Kč
239 Kč
Hlemýžď Čilišnek - 11%
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
poezie
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
199 Kč
Nejznámější dětské písničky - 11%
Zpěvník plný not, akordů a textů pro všechny děti i dospělé, kteří si rádi zahrají a zazpívají známé písničky oblíbených autorů Z. Svěráka a J. Uhlíře.
poezie

Nejznámější dětské písničky

179 Kč
159 Kč
Prorok - 11%
(1x)
Nesmrtelná klasika, Džibránovo vrcholné dílo, filosofická báseň v próze týkající se zásadních témat lidského života a smrti, v novém překladu Pavly Piňosové.
poezie

Prorok

133 Kč
118 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
poezie

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Hranice a zdi - 11%
Kniha Hranice a zdi je již pátou sbírkou autora, jehož tvorba vzbudila nebývalý ohlas. Těsnohlídek se vrací k delším útvarům, které charakterizovaly především jeho debut Násilí bez předsudků (Cena Jiřího Ortena).
poezie

Hranice a zdi

132 Kč
118 Kč
Král na střeše - 11%
Poéma Král na střeše čítá ke dvěma tisícům veršů a vznikala v polovině sedmdesátých let v Izraeli, kde Franz Wurm tehdy pobýval.
poezie

Král na střeše

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 138 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>