Nejprodávanější tituly - září 2018
romány

Dixieland
Trombonista vukovarské dixielandové kapely vzpomíná v záhřebském vyhnanství na dospívání a zrání členů orchestru v rozmezí let 1960–1991.
romány

Dixieland

251 Kč
Faraonův soud
Správce egyptské provincie Manéthon zneužívá mladou služku Laylu, jejího muže přinutí k vyloupení starého hrobu a pak se svědků zbaví. Jediná Layla přežije a s novorozeným synem se jí podaří uniknout do Théb, kde se jí ujme královská manželka Teje.
romány
Ukázky

Faraonův soud

199 Kč
Jsi jako slunce
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romány

Jsi jako slunce

296 Kč
Kniha moci a elegantních nevěstek
Kniha moci a elegantních nevěstek je bravurně, se sebevědomou energií napsaná kniha splétající prvky grotesky a politického scifi thrilleru. Napínavý příběh zakončený silnou, překvapivou pointou působí jako absurdní komedie, ze které mrazí.
romány

Kniha moci a elegantních nevěstek

80 Kč
Půlnoc
Ve 3. dílu detektivní série se ocitáme na univerzitě v Uppsale, uprostřed bezstarostného studentského večírku. Atmosféra se ale naprosto změní, když jsou během několika dní dvě studentky znásilněny. Krátce nato je nalezena třetí, uškrcená dívka.
romány

Půlnoc

314 Kč
Střípky
Ivana je šťastná a spokojená. Miluje svého manžela, své dva dospívající syny i práci překladatelky historických románů. Je obklopena dobrými přítelkyněmi, množstvím lásky a něhy. Na svém životě by nechtěla nic měnit.
romány

Střípky

296 Kč
Světla zimní noci
(1x)
Podmanivý příběh o přátelství dvou výjimečných žen na pozadí druhé světové války
romány

Světla zimní noci

359 Kč
Víc už se nedozvíme
Fascinující příběh Melody Sheeové autor opět zasadil do prostředí svých předchozích románů a obohatil jej o neobvyklý a mimořádně živočišný svět irských kočovníků.
romány

Víc už se nedozvíme

224 Kč
Živá voda
Děj obou částí Pagnolova románu – Pan Jean a Manon od studánek – se odehrává nedaleko spisovatelova rodiště, v horské vísce Bílé Domky.
romány

Živá voda

359 Kč
Dívka v modrém plášti
Píše se rok 1943 a v nacisty okupovaném Amsterdamu vládne přídělový systém.
romány

Dívka v modrém plášti

296 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>