Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2018
historické romány

Hrabě Monte Christo - 11%
(1x)
Hrabě Monte Christo je spolu se Třemi mušketýry jednou z nejvýznamnějších a nejznámějších Dumasových knih, ve které autor mistrovsky vylíčil barvitou historii Francie první poloviny devatenáctého století.
historické romány

Hrabě Monte Christo

359 Kč
319 Kč
Letní host - 51%
Během horkého léta 1888 přijíždí rodina Čechovova strávit léto do svěží krajiny východní Ukrajiny. V sídle rodiny Lintvarjovovy se setkává mladý Anton Pavlovič s lékařkou Zinaidou.
historické romány
Ukázky

Letní host

303 Kč
148 Kč
Prohrát slunce před svítáním - 11%
Křístkův román Prohrát slunce před svítáním volně navazuje na jeho úspěšnou prvotinu Cesta na poledne, v níž autor vylíčil mládí Jakuba Krčína z Jelčan a jeho strastiplnou cestu na jih Čech do rožmberských služeb.
historické romány

Prohrát slunce před svítáním

314 Kč
279 Kč
Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže - 11%
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům vpřestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce.
historické romány
Ukázky

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže

234 Kč
208 Kč
Turecké zrcadlo - 11%
Román Turecké zrcadlo je dobrodružnou výpravou do 16. století na území dnešního Maďarska, do země položené mezi dvě říše, jejímž pánem je právě teď sultán Sulejman Nádherný, pán všech pánů tohoto světa a Majitel lidských hrdel.
historické romány

Turecké zrcadlo

314 Kč
279 Kč
Ďábel v zrcadle - 11%
(4x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
historické romány

Ďábel v zrcadle

349 Kč
310 Kč
Vážka v jantaru - 11%
Vážka v jantaru je druhým dílem světově úspěšné románové série Cizinka. Třetí díl této mimořádné ságy čtenáři naleznou v knize Mořeplavec.
historické romány

Vážka v jantaru

539 Kč
479 Kč
Včely - 11%
(1x)
Román Včely současného estonského spisovatele Meelise Friedenthala je příběhem vysokoškoláka Laurentia Hylase cestujícího na konci sedmnáctého století, v době celkového velkého utrpení, neúrody a procesů s čarodějnicemi, na estonskou Universitu.
historické romány

Včely

226 Kč
201 Kč
Eleonora Akvitánská - Rozpadlý svazek - 11%
Manželství Jindřicha a Eleonory se ocitá definitivně v troskách. Jejich dospívající synové se začínají bouřit proti otci, žádají podíl na moci a Eleonora stojí na jejich straně. Jindřich ale vítězí a Eleonora se ocitá v internaci jako jeho zajatkyně.
historické romány

Eleonora Akvitánská - Rozpadlý svazek

314 Kč
279 Kč
Foucaultovo kyvadlo - 6%
(4x)

Obsáhlý román, jehož deset oddílů nese názvy kabalistických sefir, je napínavým příběhem odhalování rozsáhlého spiknutí, osnovaného po dvě tisíciletí nejrůznějšími tajnými společnostmi.

historické romány

Foucaultovo kyvadlo

585 Kč
550 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>