Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2018
povídky

Láska v temné ulici - 11%
(2x)
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
povídky
Ukázky

Láska v temné ulici

312 Kč
278 Kč
Měděné pole - 11%
Je lidský život na první pohled plochá, průhledná a uzavřená vodní hladina? Takový je první obraz, který ve svých krátkých textech povídkového souboru představuje současný islandský autor.
povídky

Měděné pole

190 Kč
169 Kč
Na otecké půdě - 11%
(1x)
Povídky z knihy „Na otecké půdě. Obrázky ze Žďárských hor“ jsou souborem již dříve časopisecky vydávaných povídek spojených lokalitou Žďárské vrchy.
povídky

Na otecké půdě

251 Kč
223 Kč
Profesionálka a jiné povídky - 11%
(2x)
Profesionálka je souborem patnácti kratších povídek se silnými až překvapivými pointami, které ve čtenářích zanechají působivou dohru. Hlavními aktéry jsou zpravidla antihrdinové, zachycení v různých životních etapách.
povídky

Profesionálka a jiné povídky

158 Kč
141 Kč
Přerostlá lolitka - 11%
Příběhy, které zdaleka neodpovídají tradičním představám o klidném a moudrém stáří. Platí o nich spíše výrok pětadevadesátileté pařížské modelky: "Nevidím na vráskách nic špatného. Jsou známkou odvahy."
povídky

Přerostlá lolitka

233 Kč
207 Kč
Přišel Bůh do kavárny v Karlíně... - 11%
(1x)
Výběr toho nejlepšího z mimořádně úspěšných stand-up vystoupení novinářů a komiků Miloše Čermáka a Luďka Staňka.
povídky

Přišel Bůh do kavárny v Karlíně...

224 Kč
199 Kč
Výsek - 48%
Jedenáct let vycházely pravidelně v časopise Čilichili sloupky Pavlač Emila Hakla. Zveřejnit všechny by nejspíš bylo čtenářsky neúnosné, a tak jsme se vydali osvědčenou cestou autorského výběru.
povídky

Výsek

190 Kč
99 Kč
Ejo - 11%
Autorka o sobě a své knize prohlásila: Jsem z Butare ve Rwandě. V koloniální době jej Belgičané nazývali Astrida. Abych přežila hon na Tutsie od dubna do července 1994, naučila jsem se lhát o své totožnosti a cestovat z místa na místo.
povídky

Ejo

224 Kč
199 Kč
Je na kostele stále pět? - 50%
Fejetony a sloupky o zvířatech, lidech, levé mozkové hemisféře, Francii, Havaji, České Lípě i Českém Dubu, léčivém dubu, děravém kýblu, džungli, spolucestujících, kufrech, pitomém syndromu, kterým autorka trpí, a o všem, co tvoří její svět…
povídky
Ukázky

Je na kostele stále pět?

198 Kč
99 Kč
Koktavé strašidlo - 11%
Projekt 3 x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Koktavé strašidlo

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>