Nejprodávanější Kniha - září 2018
česká

Jednosměrná jízdenka - 11%
Autobiografický inspirativní román o cestě nejen za znovu nalezením ztraceného já se odehrává v prostředí úchvatného Říma a na jednom malém ostrově na jihu Itálie.V období, kdy ostrov vrní zimní autentickou náladou, tajemnou atmosférou
česká

Jednosměrná jízdenka

251 Kč
223 Kč
Žítkovské bohyně - 6%
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
359 Kč
Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle - 11%
(1x)

Suchý anglický humor na českém venkově v podání autora bestselleru Saturnin se vrací. Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí!

česká

Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle

269 Kč
239 Kč
Noc - 6%
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

česká

Noc

254 Kč
239 Kč
Jak maminka vyprávěla o 20. století - 11%
Každý večer se děti těší na maminčino vyprávění. Nečekají však klasické pohádky, ale kouzelné příběhy, které maminka zažívá při své práci. Rozhlasová reportérka se dostává na místa spjatá s historií naší země.
česká

Jak maminka vyprávěla o 20. století

224 Kč
199 Kč
Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
česká

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl

287 Kč
255 Kč
Samomluvy Miroslava Macka
Miroslav Macek vypráví s gustem, moudře a vtipně, kouzelnou poetickou češtinou o svém dětství, rodičích, prarodičích, studiích, svých láskách, manželkách i dětech a pochopitelně i o dobrém jídle a pití, jak to jen gourmet umí.
česká

Samomluvy Miroslava Macka

26 Kč
Eskejp - 11%
(25x)
Michal Majer hledá lásku a naplnění, chce žít dechberoucí příběh. Přesto každý den míří do firmy, kde navrhuje reklamní předměty. Společnost mu dělají prokrastinující dredatý grafik Pixel, ovulující recepční Sylva, vlezdoprdelka Patrik, ...
česká

Eskejp

329 Kč
292 Kč
Magor a jeho doba - 11%
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
česká

Magor a jeho doba

449 Kč
399 Kč
Léto - 6%
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.
česká

Léto

239 Kč
224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>