Nejprodávanější e-knihy - září 2018
beletrie

Víkend s Miriam - 20%
(1x)
Příběh vysokoškolského pedagoga, který se platonicky, ale hluboce zamiluje do herečky Miriam, manželky svého přítele. Je spíš samotář a pozorovatel než bojovník, přesto se i bez vlastního přičinění ocitá v tíživých situacích.
beletrie
Ukázky

Víkend s Miriam

179 Kč
143 Kč
Záhada Španělského mysu - 20%
Léto se blíží ke svému závěru a Ellery Queen, amatérský detektiv s železnou logikou, zjišťuje, že si letních radovánek příliš neužil.
beletrie
Ukázky

Záhada Španělského mysu

159 Kč
127 Kč
Karambol
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....
beletrie
Ukázky

Karambol

189 Kč
Münsterův případ
(4x)
Když čtyři důchodci slaví výhru v loterii, teče alkohol proudem. Závratná radost však netrvá dlouho. Pár hodin po bujaré oslavě je totiž jeden ze seniorů nalezen mrtvý. Byl ubodán zezadu přímo ve svém bytě.
beletrie
Ukázky

Münsterův případ

199 Kč
Žítkovské bohyně - 20%
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
beletrie
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
239 Kč
Johana - 20%
(4x)

Jedenácté narozeniny chce Johana oslavit se svou nejlepší kamarádkou Simonou, protože je mají ve stejný měsíc. Johanina máma cvičí džezgymnastiku a je krásná. Na tátu si Johana moc nepamatuje, zato s babičkou tráví spoustu času.

beletrie
Ukázky

Johana

135 Kč
108 Kč
Opskurno - 20%
Město Opskurno si žije uzavřeno samo do sebe — navzdory pozoruhodné architektuře, průkopnické vědě a neobvyklým rituálům se o něm nezmiňují žádné mapy ani průvodci.
beletrie
Ukázky

Opskurno

229 Kč
183 Kč
Pád do tmy - 20%
Tereza Brašová uteče ve svých osmnácti letech z domova, aby se zbavila svého otčíma, který ji léta sexuálně zneužíval. Bezpečí najde ve slovinských jeskyních, kde začne pracovat jako průvodkyně v největším krasu Evropy a později se proslaví jako záchranářka…
beletrie
Ukázky

Pád do tmy

179 Kč
143 Kč
Lovec draků - 20%
(2x)
Afghánistán, 1975: dvanáctiletý Amír zoufale touží po vítězství v místním turnaji papírových draků a jeho věrný přítel Hasan mu slíbí pomoc. Ani jeden z nich však netuší, že toho odpoledne potká Hasana neštěstí, které jim oběma změní život navždy.
beletrie
Ukázky

Lovec draků

198 Kč
158 Kč
Medvědín - 20%
(7x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Björnstadu to znamená všechno.
beletrie
Ukázky

Medvědín

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 775 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 78 > >>