Nejprodávanější tituly - září 2018
humor

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla - 20%
(7x)
Další zábavná knížka autora kultovní série Mládí v hajzlu.
humor
Ukázky

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla

149 Kč
119 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Saturnin - 11%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
humor

Saturnin

405 Kč
360 Kč
Tři muži ve člunu-komiks - 11%
Grafický román podle slavné předlohy z pera Jerome Klapky Jeromeho.
humor

Tři muži ve člunu-komiks

449 Kč
399 Kč
Babičky - 11%
(1x)
Zatímco babička Marie vítá sovětské okupanty borščem, druhá babička Irena zvrací při pohledu na Leninovy fotografie, které vnuk Matěj musí před každou její návštěvou vystříhat z novin. Matějovo rodinné zázemí nemůže být rozpornější.
humor

Babičky

242 Kč
215 Kč
Bakšiš - 11%
Groteska Bakšiš se původně měla jmenovat Báj. Jakoby spisovatel chtěl naznačit čtenáři, že příběh, který nám vypráví, je dílem anonymního vypravěče.
humor

Bakšiš

224 Kč
199 Kč
Deník pražského studenta - 20%

„O důležitosti knih mi toho nikdy žádný učitel neřekl tolik, jako student, který se mi je snažil prodat.“

Autor úspěšné facebookové stránky Deník pražského studenta vydává stejnojmennou knihu, která s humorem glosuje, co znamená být jedním ze skoro sto třiceti tisíc pražských studentů.

humor
Ukázky

Deník pražského studenta

159 Kč
127 Kč
Dovolená s moderním fotrem - 20%
(3x)
Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, ve svých knížkách vyčerpávajícím způsobem vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. V nové knize čtenář zjistí, že ani s letní dovolenou to není žádné terno, zvlášť když máte malé dítě a manželka vás místo na každoroční chalupu…
humor
Ukázky

Dovolená s moderním fotrem

170 Kč
136 Kč
Frivolní příběhy - 11%
Poslední svazek humorně laděných erotických povídek obsahuje i příbady detektiva Sukovce. Příběhy ze života zvířat a i pohádky a bajky pro dospělé, kteří příliš netrpí mravními předsudky.
humor

Frivolní příběhy

315 Kč
280 Kč
Jan Kraus: Můj soukromý buzynes - 11%
(4x)
Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí. Nejsem a nechtěl jsem být byznysmenem.
humor

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 118 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>