Nejprodávanější tituly - září 2018
povídky

Ejo - 11%
Autorka o sobě a své knize prohlásila: Jsem z Butare ve Rwandě. V koloniální době jej Belgičané nazývali Astrida. Abych přežila hon na Tutsie od dubna do července 1994, naučila jsem se lhát o své totožnosti a cestovat z místa na místo.
povídky

Ejo

224 Kč
199 Kč
Je na kostele stále pět? - 50%
Fejetony a sloupky o zvířatech, lidech, levé mozkové hemisféře, Francii, Havaji, České Lípě i Českém Dubu, léčivém dubu, děravém kýblu, džungli, spolucestujících, kufrech, pitomém syndromu, kterým autorka trpí, a o všem, co tvoří její svět…
povídky
Ukázky

Je na kostele stále pět?

198 Kč
99 Kč
Koktavé strašidlo - 11%
Projekt 3 x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Koktavé strašidlo

323 Kč
287 Kč
O psech, zlodějích, strážníkovi a jiná vyprávění - 20%
(1x)
Výbor z drobných próz O psech, zlodějích, strážníkovi a jiná vyprávění plyne zvolna jako lenivé prosluněné odpoledne, pobaví jemným humorem i vtipnými nápady a připomene svět, který nacházíme už jen v dílech autorů minulého věku.
povídky
Ukázky

O psech, zlodějích, strážníkovi a jiná vyprávění

199 Kč
159 Kč
Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky
Podivuhodný případ Benjamina Buttona je název povídky, podle které byl natočen stejnojmenný film režiséra Davida Finchera. Audionahrávka obsahuje další dvě povídky - Myslí si, že je báječný a Polapený stín.
povídky

Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky

206 Kč
Povídky ke kávě III. - 11%
Hana Hrabáková v předchozích dvou letech úspěšně publikovala již dva díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
povídky

Povídky ke kávě III.

152 Kč
135 Kč
Povídky na tělo - 11%
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
povídky
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
190 Kč
Stopa ze snu - 11%
Soubor dvanácti kratších, stylově vytříbených Hesseho textů.
povídky
Ukázky

Stopa ze snu

178 Kč
158 Kč
Šumavský upír - 11%
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Šumavský upír

359 Kč
319 Kč
Trdliště - 11%
Když I. M. Jirous nemohl z důvodu úmrtí pokračovat v psaní textů pro Divadelní noviny, zkusili oslovit Vráťu Brabence. A vyšlo najevo, že takový kratší, většinou jednostránkový, formát nejlépe vyhovuje jeho vypravěčskému stylu.
povídky

Trdliště

243 Kč
216 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 112 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>