Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
sport a fitness

Nohejbal - 20%
Nové vydání úspěšné publikace o nohejbalu přináší všem rekreačním a výkonnostním hráčům aktualizované informace o této oblíbené sportovní hře.
sport a fitness
Ukázky

Nohejbal

104 Kč
83 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
sport a fitness
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Kardiofitness - 20%
Kardiofitness umožňuje provádět vytrvalostní aktivity s prvky síly a rychlosti v klidu a pohodě fitcentra nebo domova.
sport a fitness
Ukázky

Kardiofitness

123 Kč
98 Kč
Lyžování - 20%
Všem milovníkům hor a sjezdového lyžování přinášíme jednoduchý a srozumitelný návod, jak co nejlépe zvládnout lyže. Zkušení autoři zájemcům z řad rekreačních lyžařů ukážou, jak si poradit s technikou jízdy, a to od naprostých základů.
sport a fitness
Ukázky

Lyžování

127 Kč
102 Kč
Předškoláci v pohybu - 20%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí. Autorky se zaměřily na praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu

161 Kč
129 Kč
Běh na lyžích - 20%
Běh na lyžích je krásný sport, který je pro mnoho lidí každoročně prostředkem k úniku ze šedivých kanceláří a z ruchu měst do bílé, tiché přírody. Pro některé je i příležitostí pro srovnání vlastních schopností se soupeři v závodě.
sport a fitness
Ukázky

Běh na lyžích

314 Kč
251 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
sport a fitness
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Jujutsu - 20%
Jujutsu je umění boje, které se svými technikami a postupy dokáže adekvátně a snadno přizpůsobit každému druhu a intenzitě útoku.
sport a fitness
Ukázky

Jujutsu

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 128 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>