Nejprodávanější tituly v roce 2018
zdravá výživa

(ne)Sladkosti - 20%
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
zdravá výživa
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
55 Kč
Běhej a hubni - 20%
Chcete se postavit svým kilům navíc a jste ochotná kromě diety pro to i něco víc udělat? Ukážeme vám, jak pomocí běhání a úpravou stravovacích návyků můžete rychle dosáhnout kýžených cílů.
zdravá výživa
Ukázky

Běhej a hubni

195 Kč
156 Kč
Detox kuchyně
Tato kniha plná přirozených receptů vám dokáže, že zdravá strava není nudná ani omezující. Připravte si skvělé detoxikační pokrmy každý den!
zdravá výživa

Detox kuchyně

62 Kč
Bezlepková kuchařka Kamily K. - 11%
Kniha navazuje na mimořádně úspěšnou Bezlepkovou kuchařku 3, kterou také vydalo nakladatelství Grada. Autorka předkládá dalších více než 80 receptů na speciality, po kterých se jen olíznete!
zdravá výživa

Bezlepková kuchařka Kamily K.

116 Kč
103 Kč
From fatman to ironman - 20%
Chcete zhubnout, udělat něco pro sebe, ale hledáte motivaci? Nevěříte reklamám na hubnutí, které slibují zázraky? Pochybujete o fotkách zázračně zhubnutých lidí? Přečtěte si pravdivý příběh o muži, který dokázal kompletně změnit sebe i své návyky.
zdravá výživa
Ukázky

From fatman to ironman

89 Kč
71 Kč
Z fitka do kuchyne špeciál - 11%

Chceš schudnúť? Bez jojo efektu? S dobrým jedlom? A hlavne už NAVŽDY? Ak je tvoja odpoveď jedno veľké a hlasité ÁNO, si náš človek!

zdravá výživa

Z fitka do kuchyne špeciál

557 Kč
495 Kč
Zdravá výživa pro celou rodinu - 20%
Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin, na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí, v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka, kterou budete chtít mít dennodenně po ruce.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravá výživa pro celou rodinu

339 Kč
271 Kč
Zdravé talíře
Originální kuchařská kniha Jitky Soukupové přináší více než 100 receptů, tipů a rad pro vegetariány, vegany, „bezlepkáče“ i „masožrouty“ – zkrátka pro všechny, kdo chtějí jíst zdravě.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé talíře

129 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Makrobiotická strava v prevenci a léčbě rakoviny - 11%
Již víc jak čtvrtstoletí patří tato publikace k nejuznávanějším příručkám makrobiotické prevence a léčby nejzákeřnější civilizační nemoci současnosti.
zdravá výživa

Makrobiotická strava v prevenci a léčbě rakoviny

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 125 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>