Nejprodávanější tituly v roce 2018
rock

Domasa
Domasa, je sedmé album, kapely Traband a navazuje na poetický výraz předchozího alba Přítel člověka. Patrný velký rozdíl je v hudební složce alba. Traband nyní přidává plyn a je opět rockově zařinčí.
rock

Domasa

269 Kč
Za fúzy ma poťahaj
Slovenská bluesová kapela ZVA 12-28 Band se řadí ke špičce žánru, a to nejen na Slovensku, díky nezaměnitelnému zpěvu a hře na kytaru Noro Červenáka, kterého podporuje vynikající instrumentální trio muzikantů.
rock

Za fúzy ma poťahaj

269 Kč
Vztahem zapni!
Příjemné a vyvážené album s jasným hudebním názorem, pohybujícím se mezi folkovou písničkou, chytrým popem a rytmicky vynalézavým rockem. Album vychází v originálním papírovém digipacku.
rock

Vztahem zapni!

269 Kč
Černý koření
Černý mosty charakterizují vedle obrovské energie a svižného rytmu skladeb i klávesy a la Doors, je tu plnozvučná elektrická kytara vykreslující zkušená sóla, o standardně rozjetých bicích a stylovém, ve sboru sladěném zpěvu ani nemluvě.
rock

Černý koření

89 Kč
Na hraní
Základ kapely tvoří dívky, zpěvačka s kytarou, houslistka a baskytaristka, doplňuje je kytarista a bubeník. Snad každý, kdo slyšel tuhle skupinu naživo, se nechal unést nasazením celé kapely a charismatem zpěvačky, která je také autorkou hudby i textů.
rock

Na hraní

224 Kč
Sejdeme se v Dolly
Na svém debutovém albu Benedikta osobitě interpretuje folklorní písně východní Evropy. Rusínské, ukrajinské, polské a moravské lidovky mají rockový zvuk s prvky jazzu a blues. Dokonce zde najdete vyloženě rockové písně, prvky tradičního folku ustupují do pozadí.
rock

Sejdeme se v Dolly

224 Kč
Patnáct kapek vody – The Best of UJD
Reprezentativní průřez šesti alby k 15. výročí založení kapely Už Jsme Doma. Disk doprovází buklet s lehce znepokojivými obrázky nehrajícího člena kapely, výtvarníka Martina Velíška.
rock

Patnáct kapek vody – The Best of UJD

269 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 117 položek
<< < 1 .. 10 11 12